MHP’ye sürpriz ziyaret!

Ak Parti sözcüsü Ömer Çelik, aday tanıtım toplantısı için geldiği Kahramanmaraş’ta MHP İl Teşkilatını ziyaret etti.

MHP’ye sürpriz ziyaret!

MHP’ye sürpriz ziyaret!

Ak Parti sözcüsü Ömer Çelik, aday tanıtım toplantısı için geldiği Kahramanmaraş’ta MHP İl Teşkilatını ziyaret etti.

12 Ocak 2019 Cumartesi 13:56

Ak Parti Kahramanmaraş İlçe Belediye Başkanları aday tanıtımı için Kahramanmaraş’a gelen MYK üyesi, Parti sözcüsü Ömer Çelik Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığını ziyaret ederek İl Başkanı Ertuğrul Doğan ile sohbet etti.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Öncelikle Maraş olmak üzere 31 Mart gecesi, ittifakımızın zaferini beraber kutlayacağız." dedi.

Partisinin aday tanıtım toplantısına katılmak üzere kente gelen Çelik, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığını ziyaret etti.

İl Başkanı Ertuğrul Doğan ve partililerce karşılanan Çelik, daha sonra bir süre partililerle sohbet etti.

Çelik, burada yaptığı açıklamada, önümüzdeki seçim sürecinin önemine dikkati çekti.

Bütün illerde aday tanıtım toplantılarının yapıldığını anımsatan Çelik, önümüzdeki haftada da açıklamaların olacağını belirtti.

Türkiye'nin her tarafında yerel seçimlere hazırlık doğrultusunda güçlü bir şekilde çalışmaların sürdüğünü ifade eden Çelik, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçtikten sonra ilk yerel seçim olduğu için çok tarihi bir önemi var. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin pozitif etkilerini, katkılarını, yerelde de görülebilmesi açısından son derece önemli bir seçim sürecidir. İnşallah seçimlerde hep beraber göreceğiz bu ittifak büyük bir güçle bu seçimlerden çıkacak. Vatandaşlarımızın gösterdiği ilgi, ortaya koyduğumuz ortak iradeyle bu şekilde gerçekleşecek." diye konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisine misafir olduklarını dile getiren Çelik, Maraş'ta gördükleri bu birlik, dirlik ve kardeşlik ilişkisinin çok güzel olduğunu belirtti. Çelik, "Öncelikle Maraş olmak üzere 31 Mart gecesi ittifakımızın zaferini beraber kutlayacağız." ifadesini kullandı.

MHP İl Başkanı Ertuğrul Doğan'ın konuşmasının ardından Çelik ve beraberindekiler, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.

Ömer Çelik, AK Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ve partililerce karşılandı.

Son Güncelleme: 12.01.2019 15:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
abdulbaki günışığı 5 yıl önce

TABANLARI NEREDE İSE aynı hassasiyete sahip olan bu iki parti inşaAllah ebedi olarak bir olurlar, aynı olurlar, diri ve iri olurlar. ak parti bir çok hususta kendini yenileyerek MHP nin hassas olduğu hususlarda aynı çizgiye geldi. Bu fikir birliğini inşaAllah

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326