Mustafa Taşhan, Türkoğlu’ndan aday adayı oldu!

Türkoğlu Belediyesi Eski Başkanı Avukat Mustafa Taşhan, 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde Ak Parti'den Türkoğlu Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu.

Mustafa Taşhan, Türkoğlu’ndan aday adayı oldu!

Mustafa Taşhan, Türkoğlu’ndan aday adayı oldu!

Türkoğlu Belediyesi Eski Başkanı Avukat Mustafa Taşhan, 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde Ak Parti'den Türkoğlu Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu.

12 Kasım 2018 Pazartesi 10:47

Ak Parti ilçe binasında düzenlenen törenle başvuru dilekçesini veren Mustafa Taşhan, “Biz Türkoğlu’nu 2004 ile 2014 yılları arasında sizlerle birlikte yönettik. Mustafa Taşhan belediye başkanı değildi. Halkımız belediye başkanıydı ve kapımız halkımıza her zaman açıktı. Şimdi de Türkoğlu’nu daha fazla kalkındırmak için çalışacağız.” dedi.

2004 yılında Türkoğlu halkının desteği ile ilçe Belediye Başkanı olarak seçildiğini ve birçok hizmete imza attığını anımsatan Taşhan; “O günlerde bu ilçeyi ilmek ilmek dokuduk. 2004’ten 2014’e kadar geçen süreyi anlatmaya gerek yok. Türkoğlu sokaklarında bizleri görmeyen hiç kimse yoktur. Mutfak sularının sokağa aktığı günlerden içme suları ile kanalizasyon boruları ile bütün belediyenin yapması gereken tüm hizmetleri sizlerle birlikte yaptık. Yine ilçemizin acil ihtiyaçlarını sizin gibi değerli ailelerin desteği ile birlikte giderme imkânı bulduk. Biz Türkoğlu’nu 2004 ile 2014 yılları arasında sizlerle birlikte yönettik. Mustafa Taşhan belediye başkanı değildi. Halkımız belediye başkanıydı ve kapımız halkımıza her zaman açıktı. Zaten belediye başkanının halk ile iç içe olması gerekiyor. Biz de bunları sizlerin desteği ve duası ile yaptık.” Diye konuştu.

Başkanlığı döneminde halkın desteği ile birçok sorunun üstesinden geldiğini aktaran Taşhan;

“Türkoğlu’nda halkımızın desteği ile kamulaştırma sorunlarını hallettik. Yüzde 99’u el sıkışılarak halledilirken; sadece yüzde 1’lik kısım mahkemelik oldu. Ben bundan dolayı duyarlı halkımıza teşekkür ediyorum. Halk belediyenin yanında olursa başarı da o derece yükseliyor. 2004’te biz belediye başkanı olurken; asgari ücretli bir çalışanı bir fabrikaya girdirmek için kırk kapıya değnek vuruyorduk. 2014’te başkanlığı bıraktığımızda belediyeden ilan ediyorduk. Nereden nereye! Bu AK Parti hükümetinin tüm Türkiye genelinde olduğu gibi ilçemizde de yaptığı hizmetler sayesinde oldu. Daha sonra 5 bin kişilik kapalı ceza evi, ilçenin dışarıdan gelecek kamu yatırımları, kamu personeli ve ilçeyi kalkındıracak hizmetlerdir. Bunlarında inşaatı 2011 yılında başladı ve bugün tamamlandı.” İfadelerini kullandı.

“VATANDAŞ İLE SİYASETÇİ ARASINDA KOPAN BAĞI YENİDEN TESİS EDECEĞİZ”

Vatandaş ile siyasetçi arasında kopan bağı yeniden tesis edeceğini ve hizmetleri ilçenin her noktasına ulaştıracağını söyleyen Taşhan şöyle konuştu;

“Şimdi ise önümüzdeki dönemde Türkoğlu’nu daha fazla kalkındırmak için çalışacağız. Son dönemde ilçemiz ekonomik olarak çağ atladı; ama bu belli bir tarafa toplandı ve tabana yayılmadı. Yerleşim belli bir yere yapıldı ve tabana yayılmadı. Beldelerimize ve köylerimize yansımadı. Önümüzdeki dönemde bu canlılığı bu hareketliliği tüm mahallelerimize yayacağız. Belediyecilik imarla başlar. Bu konu sıkıntılı bir konudur; ama olmazsa olmaz bir konudur. İmar varsa bölgeye hizmet gelir. Sadece bizim dönemimizde Gaziosmanpaşa’ya 1, İstasyon Mahallesine 1, Fatih mahallesine 2 olmak üzere toplam 4 tane okul yapıldı. Bunların hepsi imarla oldu. Size dayanarak ve güvenerek yola çıktık. Sizlerin istediği kimse onu başkan yapacağız ve Türkoğlu’nu hep beraber yöneteceğiz. Benim vatandaşlarım rahat bir şekilde başkanın yanına gelecek ve sıkıntısını çözdürecek. Bugün Türkoğlu’nun bazı beldeleri terk edilmiş bir görüntüde. Bizler bu durumu ortadan kaldıracağız ve buralara mutlaka başkan yardımcıları atayacağız.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326