Sefer Aycan; “Biz ne dersek o olacak”

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sefer Aycan, partisinin, seçimlerde anketlerin aksine büyük bir başarı göstererek 49 vekil çıkardığını ve bu sayı ile meclisin kilit partisi olduğunu belirterek, Biz ne dersek, o olacaktır dedi.

Sefer Aycan; “Biz ne dersek o olacak”

Sefer Aycan; “Biz ne dersek o olacak”

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sefer Aycan, partisinin, seçimlerde anketlerin aksine büyük bir başarı göstererek 49 vekil çıkardığını ve bu sayı ile meclisin kilit partisi olduğunu belirterek, Biz ne dersek, o olacaktır dedi.

27 Haziran 2018 Çarşamba 10:39

Aycan, milletvekili adayları ve teşkilat yöneticileriyle bir tesiste düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Meclisin kilit partisinin MHP olduğunu söyledi.

Cumhur İttifakı'na sadık olarak, ülkenin içinde bulunduğu durumun gereği olarak bu seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a oy verdiklerini anımsatan Aycan, böylece ikinci tura kalmadan Recep Tayyip Erdoğan cumhurbaşkanı seçildiğini belirtti.

Kendisini esas üzenin bir fazla milletvekili çıkarmamak değil Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin hak ettiği oy desteğini alamamak olduğunu vurgulayan Aycan, bu duruma karşı genel başkanlarına karşı boyunlarının bükük durumda olduğunu dile getirdi.

Seçim çalışmalarında herkesin genel başkanlarına "Büyük devlet adamı" olduğunu söylediğine dikkat çeken Aycan, şunları kaydetti:

"Vatandaşlarımız, 'Biz Devlet Bahçeli'nin devlet adamlığını gördük' dediler. 'Biz Devlet Bahçeli'yi takdir ediyoruz' dediler ama gönlüm istiyordu ki bu takdir, bu sözler söz olarak kalmasın, oya dönüşsün. Çünkü Genel Başkanımız bunu hak etmişti. Genel Başkanımızın bu duruşunun karşılığında Kahramanmaraş'ta Milliyetçi Hareket Partisi'ne oy patlaması bekliyorduk. Devlet adamlığınızı gördüğünüze göre bunu da oylara dönüştürmeniz gerekirdi diye düşünüyorum. Gönül o yüzden beklentimizin fazla olduğunu söylüyor. Genel Başkanımızın bunu hak ettiğini düşündüğümüz için bunu söylüyoruz.

Bizim için vekillik de çok önemli değil pozisyon da önemli değil. Biz davamızın peşindeyiz. Biz ülkemizin ve milletimizin peşindeyiz. Aslan 'ben' ve partimiz demedik. Gecemizi gündüzümüze kattık, Genel Başkanımız gecesini gündüzüne kattı. Ömrünü bu ülkeye feda etti. Asla 'ben' demedi. Daime mütevazı oldu. Tevazu gösterdi. Geriye çekilmeyi bile bildi. Kim vatana ve millete hizmet ediyorsa onu desteklemeye devam etti. Onun yolunda gitmeye gönül koyduk ve bu uğurda mücadele ediyoruz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
abdulbaki günışığı 6 yıl önce

maalesef sen seçimden öncede yanlış cümleler kurdun ve ittifaka zarar vermeye çalıştın. Devlet bey senin sözlerini ciddiye almayarak hata etti. sen bu ittifakı içine sindiremeyen ekiptensin ki şimdi kalkıp boyunda büyük sözler ile devlet ve hükümet düşmanlarının ağzına söz veriyorsun. Bu yaptığın yanlış ve Türk devletine zarar verme ile neticelenek duruma getirme tavrını.Maraşta seni birinci sıraya koyan devlet bey tek suçlu bana göre

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326