Veysi Kaynak böyle veda etti

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak 14 ay süreyle yürüttüğü Başbakan Yardımcılığı görevini Hakan Çavuşoğlu'na devretti. Halef ve self bakanların devir teslim töreninde duygusal anlar yaşandı.  

Veysi Kaynak böyle veda etti

Veysi Kaynak böyle veda etti

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak 14 ay süreyle yürüttüğü Başbakan Yardımcılığı görevini Hakan Çavuşoğlu'na devretti. Halef ve self bakanların devir teslim töreninde duygusal anlar yaşandı.  

20 Temmuz 2017 Perşembe 13:01

Halefi Çavuşoğlu'nu çiçekle karşılayan Kaynak, yapılan konuşmaların ardından bakanlıktan ayrıldı. Bu sırada, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ı görevini Jülide Sareroğlu'na devreden Mehmet Müezinoğlu'nun Veysi Kaynak'ın kolundan tutarak teselli etmesi dikkat çekti.

Veysi Kaynak, dün kabinede yapılan değişiklik sonrası Başbakan Yardımcılığı görevini Hakan Çavuşoğlu’na devretti. Devir teslim töreninde konuşan Kaynak, "Her zaman bu kutlu davada yolculuk yapmaya devam edeceğim. Türkiye’nin en karanlık ve uzun gecesini geçirdik, parlamentosu, hükümetiyle birlikte geçirdik. Türkiye, bir yandan FETÖ terörüyle mücadele ederken güneyimizde Türkiye’nin sınır güvenliğini sağlamak için Fırat Kalkanı Operasyonu’na başlamıştık. Ama bu arada da Somali’de, Yemen’de, Gazze’de Türkiye insani yardımlarıyla var olmaya devam etti. İnşallah bu hizmet kervanı aksamadan yürüyecektir" ifadelerini kullandı.

Kaynak twiter hesabından yaptığı açıklamada ise şu ifadeleri kullandı; "14 aydır yürüttüğüm Başbakan Yardımcılığı görevini kıymetli kardeşim @Hakan_cavusoglu 'na devrettim. Allah yar ve Yardımcısı olsun. Bu can bu bedende oldukça Devlet ve Milletimiz için gece gündüz çalışmayı sürdüreceğiz. Zorlu görev sürecimde yanımda olan tüm. Çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Onlarla çalışma fırsatı bulduğum için kendimi mutlu addediyorum."

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, bunun bir bayrak değişimi olduğunu belirterek, "Esas önemli olan bu partiye ve bu davaya hangi alanda, makam ve mevkide olursa olsun hizmet etmek onurların ve şereflerin en önemlisi. Bizde makam ve mevkiler kesinlikle amaç değildir, sadece milletimize hizmet noktasında araç olmaktan ibarettir" dedi.

Son Güncelleme: 20.07.2017 14:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326