Beklenen istifa geldi!

Trabzonspor'da, Akhisar karşısında alınan 6-1'lik tarihi yenilgi sonrasında teknik direktör Ersun Yanal ile yollar ayrıldı.

Beklenen istifa geldi!

Beklenen istifa geldi!

Trabzonspor'da, Akhisar karşısında alınan 6-1'lik tarihi yenilgi sonrasında teknik direktör Ersun Yanal ile yollar ayrıldı.

16 Ekim 2017 Pazartesi 14:34

Trabzonspor, Süper Lig'in 8. haftasında kendi sahasında oynadığı maçta Akhisarspor'a 6-1'lik tarihi skorla mağlup oldu. Bordo mavili taraftarlar mücadele boyunca "Ersun Yanal istifa" ve "Yönetim istifa" tezahüratları yaptı.
 

6-1'LİK HEZİMET!

6-1 sona sona eren tarihi mücadele sonrasında açıklama yapan Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal geleceğinin bugün belli olacağını belirtti. Trabzonspor Kulübü'nde bugün yapılan olağanüstü toplantı sonunda teknik direktör Ersun Yanal ile yolların ayrılmasına karar verildi.

YENİ TEKNİK DİREKTÖR KİM OLACAK?

Bordo-mavili takımın bu akşam yapacağı antrenmanda takımın başında altyapı koordinatörü İhsan Derelioğlu olacak. Ersun Yanal ile yolların ayrılmasından sonra en çok merak edilen konu Trabzonspor'da yeni teknik direktörün kim olacağı. 

MUHARREM USTA HEMEN GÖRÜŞECEK

İstifa eden Ersun Yanal'ın yerine Fatih Terim'in gegetirilmek istendiği ileri sürüldü. Yöneticilerin Fatih Terim isminde de kararlı olduğu ve “Yabancı hocanın kadroyu, Trabzon’u, ligi tanıması çok zaman alır. Bu da bize yeni handikaplar yaratır. İhtiyacımız olan, deneyimli, kadroyu çekip çevirecek bir enerjidir. Fatih Terim de bunun için en iyi seçenek olur” görüşünü paylaştığı vurgulandı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326