Fenerbahçe maçında gerginlik!

Fenerbahçe’nin Kukesi ile oynadığı hazırlık maçında gerginlik yaşandı.

Fenerbahçe maçında gerginlik!

Fenerbahçe maçında gerginlik!

Fenerbahçe’nin Kukesi ile oynadığı hazırlık maçında gerginlik yaşandı.

14 Ocak 2018 Pazar 03:40

Fenerbahçe, Antalya kampının son maçında Kukesi ile 2-2 berabere kaldı. Müsabakanın 89. dakikasında Fenerbahçe lehine verilen penaltıdan sonra Kukesi oyuncuları yoğun bir itirazda bulundu ve tartışma başladı. Bu esnada yedek kulübeleri de kendi aralarında tartışma yaşarken Volkan Demirel, rakip takım kulübesinde olaylara dahil olan bir kişiyi itti.

Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısına Antalya’da hazırlanan Fenerbahçe, hazırlık maçında Kukesi ile karşı karşıya geldi. 2-2 beraberlikle sonuçlanan karşılaşmanın 89. dakikasında ise saha içinde yedek kulübesinde bir gerginlik yaşandı. Fenerbahçe’ye verilen penaltıdan sonra Kukesi’nin futbolcuları hakeme itiraz ederken, kulübeden de yoğun itirazlar geldi. Saha içinde oyuncuların yaşadığı gerginlik sona ererken ise Volkan Demirel, Kukesi yedek kulübesinde bir kişiyi itti. Kargaşa bir süre daha devam etse de taraflar daha sonra yatıştı.

MAÇA YOĞUN İLGİ

Fenerbahçe’nin Kukesi ile oynadığı maça sarı lacivertli taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Gloria Sports Arena’da oynanan karşılaşmada yaklaşık bin 500 taraftar tribündeki yerlerini aldı. Başkan Aziz Yıldırım, yöneticiler Önder Fırat, Mahmut Uslu, Nihat Özbağı ve Barış Aydil de karşılaşmayı tribünden takip etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326