İşte Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü

Fenerbahçe'de Phillip Cocu'nun ayrılmasının ardından başlayan teknik direktör arayışları sona erdi. Sportif Direktör Damien Comolli, sarı lacivertli takımın yeni hocasını açıkladı.

İşte Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü

İşte Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü

Fenerbahçe'de Phillip Cocu'nun ayrılmasının ardından başlayan teknik direktör arayışları sona erdi. Sportif Direktör Damien Comolli, sarı lacivertli takımın yeni hocasını açıkladı.

15 Kasım 2018 Perşembe 16:01

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, FB TV'de katıldığı canlı yayında sarı lacivertli takımın gündeminde yer alan konularla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

"GALATASARAY MAÇINI KAZANMAMIZ GEREKİYORDU"

"Son 3 maçta iyi bir performans sergiledik. Avrupa ve ligde olmak üzere 2 galibiyet aldık. Galatasaray maçını kazanmamız gerekiyordu. Takımda bir gelişim var. Artık çok daha iyi bir performans sergiliyoruz. 3 maçta 7 puan aldık. Takımın gidişatından memnunuz. Galatasaray maçı sonraki gelişimden memnunuz." dedi.

"SON ZAMANLARDA TAKIM İÇİNDE FARKLI BİR ATMOSFER VAR"

"Önemli olan şey takımda artık devamlılık ve tutarlılık görmemizdi. Daha önce de iyi performans sergilemiştik ama devamlılığı yoktu. Bir maç iyi olabiliyorsak, diğeri kötüydü. Önemli olan bu 3 maçtaki devamlılıktı. Takım içinde farklı bir atmosfer gördük son zamanlarda. İnançlar, taktik disiplinleri çok farklıydı."

"MAÇLARDA GÜLÜMSEMİYORUM ÇÜNKÜ..."

"Maçlarda biraz daha gergin ve konsantre oluyorum, o anda gülmemi bekleyemezsiniz. Etrafımda kimseye bakmıyorum, maça konsantre oluyorum. Beşiktaş maçı sonrası arkadaşlarım 'Çok güzel atmosfer var' dedi, ben ise 'Hatırlamıyorum' dedim. Maç esnasında sadece sahaya ve hocaya odaklanıyorum."

"ERWIN KOEMAN İLE DEVAM EDECEĞİZ"

Erwin Koeman ile yola devam edeceklerini açıklayan Comolli, "TFF kurallarının farkındayız. Kuralları iyi biliyoruz. Aksinde hareket etmemiz mümkün olmaz. Trabzonspor maçı öncesinde kararımızı vereceğiz. Erwin Koeman konusunda konuştuk, doğru kişi olduğunu söyledik. Onun performansı ve yaklaşımı çok pozitifti. Bizim devam etmesini istediğimiz isim o." dedi.

"HİÇBİR KULÜPTE BUNU YAPMADIM"

Oyuncuları alkışlamadığı yönündeki eleştirilere yanıt veren Comolli, "Alkışlamama sebebim şu; daha önce hiçbir kulüpte bunu yapmadım. Ben oyuncularımı ödüllendireceksem özel olarak ödüllendirmek isterim, kötü oynadıysa da özel olarak ilgilenmek isterim. Farklı yerlere çekilecek bir mimikle bunu göstermektense bunu kendim yapmayı tercih ediyorum." şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326