Kahramanmaraşspor şeytanın bacağını kırdı!

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor, deplasmanda Niğde Belediyespor’u 2-1 mağlup etti.

Kahramanmaraşspor şeytanın bacağını kırdı!

Kahramanmaraşspor şeytanın bacağını kırdı!

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor, deplasmanda Niğde Belediyespor’u 2-1 mağlup etti.

14 Kasım 2021 Pazar 16:41

2021-2022 Futbol Sezonunda galibiyet yüzü görmeyen Kahramanmaraşspor, 13. hafta maçında Niğde Belediyespor’u 2-1 mağlup ederek, galibiyet hasretine son verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve bu sezon çıktığı 12 maçı da kaybeden Kahramanmaraşspor, 13. Hafta maçında Niğde Belediyespor’a konuk oldu. Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Kampüs Stadında oynanan maça galibiyet parolasıyla çıkan kırmızı-beyazlılar, Enis Durak ile Özcan Atalay’ın golleriyle karşılaşmayı 2-1’lik üstünlükle tamamladı. Böylece 2021-2022 futbol sezonunda ilk puanına kavuşan Kahramanmaraşspor, Kahramanmaraşlı futbol severleri mutlu etti.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Kampüs Stadında 14 Kasım Pazar günü saat 13.00'de başlayan müsabakayı Hatay Bölgesinden Hamit Basık yönetti. Mersin Bölgesinden Caner Eroğlu İle Hatay Bölgesinden Mahmut Gülle yardımcı hakem olurken Hatay Bölgesinden Mehmet Semih Güçlü ise dördüncü hakem oldu. Kahramanmaraşspor, ligdeki ilk puanını ve galibiyetini Niğde Anadolu FK deplasmanında aldı. Puanını 3 yapan Kahramanmaraşspor ligde rahat bir nefes aldı. Niğde Anadolu FK ise 5 puanda kaldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326