Nur-Al Yumurta, gençleri futbola teşvik ediyor!

Kahramanmaraş'ta gıda sektöründe hizmet veren Nur-al Yumurta, sosyal sorumluluk projesi kapsamında gençler arası futbol turnuvası düzenledi.

Nur-Al Yumurta, gençleri futbola teşvik ediyor!

Nur-Al Yumurta, gençleri futbola teşvik ediyor!

Kahramanmaraş'ta gıda sektöründe hizmet veren Nur-al Yumurta, sosyal sorumluluk projesi kapsamında gençler arası futbol turnuvası düzenledi.

22 Ocak 2018 Pazartesi 16:03

Gençler sağlıkla buluşuyor’ adı verilen proje ile gençlerin sigara, alkol ve uyuşturucu madde gibi kötü alışkanlıklardan korunması ve spora ilgi duymaları amaçlanıyor.

Nur-al Yumurta Şirket Müdürü Mürsel Bilgen, gezen tavuk yumurtası ile insanlara sağlıklı ürünler sunduklarını bu hassasiyetlerini gençlerin geleceği içinde gösterdiklerini söyledi.

Bu amaçla sosyal medya üzerinden organize olarak başlattıkları proje ile gençlerle spor aktivitelerinde buluştuklarını aktaran Bilgen; “Biz sağlığa ve gençliğe çok önem veriyoruz. Firma olarak sağlıklı yumurta üretimine özen gösteriyoruz, gezen tavuklardan sağlıklı yumurta elde ederek vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Etrafımızda görüyoruz, gençler arasında zararlı alışkanlıklar çok yaygınlaşmış durumda. Bizde bu durumun önüne alabilmek için gençler arasında böyle bir spor turnuvası düzenledik.” dedi.

Yapılan çalışma hakkında bilgi veren Bilgen şöyle konuştu; “Bu proje yalnızca futbolla sınırlı değil. Yüzme, dağ yürüyüşü, bisiklet yürüyüşü ve gezi organizasyonlarımız var. Kışın daha çok futbol turnuvaları tertipliyoruz. Her ayın ilk haftası da kış süresince kayak merkezine çıkacağız. Projemizin adı; ‘Gençler sağlıkla buluşuyor.’ Haftada iki gün, iki maça çıkıyoruz. Gençlerimizin ilgisi yoğun oldu, artık kulüp olmayı da düşünüyoruz.”

Proje kapsamında çok yetenekli gençlerin keşfedildiğini de ifade eden Bilgen; “Çok yetenekli gençler var. Özellikle 15 yaşında 2 gencimiz var. Bu arkadaşlarımızı İzmir'de Altınordu spor ile görüştürmeyi planlıyoruz. Bir oyuncumuz da geçen yıl Gençlerbirliği'ne gitti. Şu anda Kahramanmaraş sporda oynayan bir arkadaşımız daha var. Proje kapsamında hem sağlığa katkı sağlıyoruz, hem de genç yetenekleri keşfediyoruz. İki futbol takımımız var. Oyuncularımızın malzeme ve futbol gereçlerinin büyük çoğunluğu firmamız tarafından karşılanıyor. Çeşitli kurum ve kuruluşlardan da sponsor desteği alıyoruz.” diye konuştu. (Muttalip Akkuş)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326