Şampiyonluk yarınlara kaldı: lionel messi...

Dünya Kupası'nda Arjantin şoku yaşanıyor! İzlanda ile berabere kalan Arjantin, Hırvatistan karşısında da adeta dağıldı. Rakibine 3-0 yenilerek iki maç sonunda sadece 1 puanda kalan Tangocular, tur şansını da zora sokmuş oldu. Messi'nin kötü performansı ise herkesi şaşırttı...

Şampiyonluk yarınlara kaldı: lionel messi...

Şampiyonluk yarınlara kaldı: lionel messi...

Dünya Kupası'nda Arjantin şoku yaşanıyor! İzlanda ile berabere kalan Arjantin, Hırvatistan karşısında da adeta dağıldı. Rakibine 3-0 yenilerek iki maç sonunda sadece 1 puanda kalan Tangocular, tur şansını da zora sokmuş oldu. Messi'nin kötü performansı ise herkesi şaşırttı...

22 Haziran 2018 Cuma 14:04

Kariyerinde sadece Dünya Kupası olmayan Messi'nin üzerinde büyük bir yük vardı. Dünya kamuoyunun bu baskısı yıldız oyuncunun da kimyasını bozdu. Seremonide baş ağrısı çektiği gözlemlenen Messi'nin stresi başına vurmuştu. Arjantinli yıldızın bu stresi maça da yansıdı

STRESİ KALDIRAMADI

Maç boyunca varlık gösteremeyen dünya yıldızı futbolcu, maçın son bölümlerinde de agresifleşti. İkili mücadeleye giren Messi, yerde kaldığı pozisyonda kalkarak rakibinin ayağını ittirdi. Bu görüntüde Messi'nin Dünya Kupası ideali başka bahara kalmış gibi.

İSTATİSKLERİ DE ÇOK KÖTÜ

İzlanda karşısındaki futboluyla eleştirilen Lionel Messi, Hırvatistan önünde de tel tel döküldü. İlk yarı kalecisinden bile daha az topa dokunan Tangocu, hayal kırıklığı yarattı! İzlanda karşısında kaleyi 11 kez yoklayan 29 yaşındaki yıldız, dün gece sadece 1 şut denemesinde bulundu.

SAHADA ADETA YOKTU

Maradona ile karşılaştırılan, aktif oyuncular arasında dünya futbolunun en büyük iki yıldızından biri olarak kabul edilen Lionel Messi, İzlanda karşısındaki vasat futbolunun ardından Hırvatistan maçında da yokları oynadı.

SADECE 1 ŞUT ÇEKEBİLDİ

İlk yarıda Arjantin kalecisi Willy Caballero'dan (22) bile daha az topla buluşan (20) Messi, Dünya Kupası'ndaki performansıyla ikinci maçında da yine hayal kırıklığı yarattı. İzlanda karşısında kaleyi 11 kez yoklayan 29 yaşındaki yıldız, dün gece sadece 1 şut denemesinde bulundu.

MESSI'NİN HIRVATİSTAN MAÇI İSTATİSTİKLERİ

İSABETLİ ŞUT: 0
İSABETSİZ ŞUT: 1
İSABETLİ ORTA: 0
İSABETSİZ ORTA: 1
ŞUT PASI: 2
TOP KAYBI: 3

ANNESİNDEN DESTEK GELDİ

Dünya Kupası'nda Arjantin ile çıktığı ilk gurup maçında hem sergilediği performanstan hem de maçın skorundan dolayı eleştirilerin hedefi olan Barcelona yıldızı Lionel Messi, ailesi ve ünlü isimler tarafından destek gördü. Ona destek verenlerin başında da annesi geliyor.

"O KENDİSİNİN MİLLİ TAKIMI NE KADAR SEVDİĞİNİN FARKINDA, ELEŞTİRİLERİ ALDIRMIYOR"

Messi'nin annesi Celia Cuccittini, Arjantin televizyonunda çıktığı programda, "Oğlumun hayali bu kupayı Arjantin için kazanmak. O Arjantin Milli Takımı'nı çok seviyor ve olanlardan dolayı o da çok üzgün. Bu kupayı en çok kazanmak isteyen o, bunu bütün ailesi olarak biliyoruz. Messi'ye yapılan eleştiriler ne çok bizi, ailesini üzüyor. Onun Milli Takımı'nı ne kadar sevdiğini bizim gibi bilseniz böyle konuşamazsınız. O zaten kendisi Milli Takım'ı ne kadar sevdiğinin farkında ve böyle eleştirileri aldırmayacaktır ama ailesi olarak Leo hakkında böyle şeyler denmesi bizi üzüyor." ifadelerini verdi.

"O KUTSAL BİR ÇOCUK"

Buna ek olarak oğlundan gurur duyan bir anne olduğun söyleyen Celia Cuccittini, "Ona gitmeden iyi şans diledim ve en iyi yaptığı şeyi yaparak eğlenmesini diledim. 4 çocuğum var ve hepsini çok seviyorum, ama o kutsal bir oğlan. Benim en iyi oğlum. O çok büyük bir insan ve kocaman bir kalbi var, bu Dünya Kupası'nda elinden geleni verecektir." şeklinde açıklamalarda bulundu.

MARADONA KAHROLDU

Karşılaşmayı tribünden izleyen Arjantinli futbol efsanesi Maradona, kaçan goller sonrasında kendinden geçti! 57 yaşındaki Maradona, maçın ardından ise adeta çöktü kaldı.

SON 44 YILIN EN KÖTÜSÜ

Dünya Kupası'na çok kötü bir başlangıç yapan Arjantin, üst üste 2. kez sahadan 3 puanla ayrılmadı. Tangocular, 1974'ten bu yana ilk defa Dünya Kupası gruplarındaki ilk iki maçında galibiyet alamadı.

1958'DEN SONRAKİ EN AĞIR YENİLGİ

Hırvatistan'a 3-0 yenilen Arjantin, tarihinin ağır mağlubiyetlerinden birini yaşadı. Sampaoli'nin öğrencileri, 1958'deki 6-1'lik Çekoslovakya mağlubiyetinden sonra Dünya Kupası gruplarındaki en farklı yenilgisini aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326