Tek çare kazanmak

Saha dışı tartışmalarla fazlasıyla yıpranan ve konsantre olamadığı karşılaşmalarda puanları kaybeden Türkiye bugün 21.45'te Eskişehir'de Hırvatistan'ı ağırlayacak.

Tek çare kazanmak

Tek çare kazanmak

Saha dışı tartışmalarla fazlasıyla yıpranan ve konsantre olamadığı karşılaşmalarda puanları kaybeden Türkiye bugün 21.45'te Eskişehir'de Hırvatistan'ı ağırlayacak.

05 Eylül 2017 Salı 11:46

Son mücadelesinde deplasmanda Yarmolenko'nun golleriyle Ukrayna'ya kaybeden Milliler 11 puanda kalmıştı.

Rakibimiz Hırvatistan ise 16 puanla grubumuzda lider durumda. Ay Yıldızlıların hocası Mircea Lucescu da önlerindeki iki maçın üstlerindeki takımlarla (Hırvatistan ve İzlanda) ve evlerinde olduğunu hatırlatarak puan kaybetmemeleri gerektiğini söyledi.

LUCE'DEN 5 DEĞİŞİKLİK
Rumen çalıştırıcı, Ukrayna'ya yenilen kadrosunun yarısını rotasyona sokuyor. Milli Takımımızın teknik direktörü Mircea Lucescu, kritik Hırvatistan karşılaşmasında 'eski tüfekleri' sahaya sürecek. Rumen çalıştırıcı, Ukrayna maçında aldığı darbe sonucu burnu kırılan Serdar Aziz'in yerine gribi atlatan Ömer Toprak'a şans tanıyacak. Sol bekte ise İsmail Köybaşı kenara çekilecek yerine sezona asistlerle başlayan Caner Erkinoynayacak. Lucescu, ilk açıkladığı kadroda yer vermediği, 3 gün sonra çağırdığı Oğuzhan Özyakup'u bugünkü mücadelede 11'de kullanacak.

Mircea Lucescu sezon başı Medipol Başakşehir'den ayrılıp Roma'nın yolunu tutan Cengiz Ünder'i Ukrayna maçında oynatmıştı. Ancak genç oyuncunun yetersiz performansı nedeniyle bu bölgede de yenilenmeye gidecek. Barcelona'lı Arda Turan, Rumen hocanın en önemli kozlarından biri olacak.

Lucescu ayrıca Cenk Tosun'u da kenara çekmeye hazırlanıyor. Yerine kart cezası biten Trabzonsporlu Burak Yılmaz forma giyecek.

İşte A Milli Takım'ın Hırvatistan maçı muhtemel 11'i:

Volkan Babacan

Şener Özbayraklı

Ömer Toprak

Mehmet Topal

Caner Erkin

Emre Belözoğlu

Tolga Ciğerci

Oğuzhan Özyakup

Hakan Çalhanoğlu

Arda Turan

Burak Yılmaz

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326