Yıldız Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası

Şampiyona 45 ilden yaklaşık 450 sporcunun katılımıyla başladı

Yıldız Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası

Yıldız Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası

Şampiyona 45 ilden yaklaşık 450 sporcunun katılımıyla başladı

19 Temmuz 2018 Perşembe 19:24

Türkiye Boks Federasyonunca kentteki Gazeteci Osman Sayın Spor Salonu'nda düzenlenen şampiyonaya, 45 ilden yaklaşık 450 sporcu katıldı.

Her biri ikişer dakikadan 3 raunt oynanacak müsabakalarda sporcular, 13 farklı sıklette mücadele edecek.

Final müsabakaları ise 22 Temmuz'da yapılacak.

Federasyon il temsilcisi Bekir Türkoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk defa boksta Kahramanmaraş'ta şampiyona düzenlediklerini, bundan dolayı da mutlu olduklarını belirtti.

Türkiye'nin farklı illerinden gelen sporcuların kıyasıya bir mücadele ettiğini dile getiren Türkoğlu, Kahramanmaraş'tan da 5 sporcunun katıldığı şampiyonanın hafta sonu tamamlanacağını söyledi.

Kahramanmaraş'ın bir güreşçi kenti olduğunu ancak boksu sporunu da ön plana çıkartmak istediklerini ifade eden Türkoğlu, federasyon yetkilileri ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı'ya desteklerinden dolayı teşekkür etti. 

Son Güncelleme: 19.07.2018 19:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326