Madde bağımlılığına son Süper imam geldi

Antalya’da ikamet eden 28 yaşındaki genç imam Bayram Tekin, Gençleri spora ve ibadete yönlendirerek onlarca genci madde bağımlılığının pençesinden çekip aldı.

Madde bağımlılığına son Süper imam geldi

Madde bağımlılığına son Süper imam geldi

Antalya’da ikamet eden 28 yaşındaki genç imam Bayram Tekin, Gençleri spora ve ibadete yönlendirerek onlarca genci madde bağımlılığının pençesinden çekip aldı.

30 Haziran 2017 Cuma 11:44

Antalya Kumluca’da görev yapan genç imam Bayram Tekin (28), madde bağımlılığına karşı başlattığı mücadeleyle herkesin hayranlığını ve sevgisini topluyor. İki yıl önce başlatmış olduğu çalışmalarla onlarca genci yeniden hayata bağlayan genç imam, gençlere sevgiyle yaklaşarak onların bakış açılarını dünyanın temiz yönüne, iyi yönüne çekmeye çalışıyor. Genç imam’ın madde bağımlığına karşı bir çalışma başlatmasının nedenlerinden biri ise yakın arkadaşının çocuğunun uyuşturucudan hayatını kaybetmesi sonucu başladoğını söyleyen Tekin, "O acı haberi aldıktan sonra gençleri eriyip bitiren bu önemli sorun karşısında bir şeyler yapmaya karar verdim. Bir din adamı olarak, İslam dininin güzelliklerini ve eşsiz maneviyatını gençlere sevgiyle aktardım. Kendilerinin yeri geldi ailesi, yeri geldi dostu oldum. Gençlerimizi topluma kazandırmak için iyi niyetle sürdürdüğüm mücadeleden hiç vazgeçmedim" dedi.

MANEVİ DEĞERLERİ ÖĞRENDİLER

Man,dde bağımlılığının git gide yoğunlaştığını mağlesef ki arttığını söyleyen Tekin, , "Gençlere ulaşarak onlara 'sen bizim için önemlisin' duygusunu hissettirmemiz gerekiyor. Kendilerinin, yanında olduğumuzu ve dostluğumuzun gerçek olduğunu anladıklarında bu kötü alışkanlıklardan vazgeçmeleri oldukça kolaylaşıyor. Manevi değerleri öğrendikçe topluma faydalı olmak istiyorlar. İnanç, bütün kötülükleri yener" ifadelerine yer verdi. Tekin gençeleri spora teşvik ederek Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın başlatmış olduğu Gençlik kamplarına yönlendirip gençlrin spora ilgisini arttırmak istediğini söyledi. Tekin konuşmasına şöyle devam etti: "Madde bağımlılığından kurtulmasını sağladığım gençlerin tekrar sağlıklarına kavuşarak, Kadir Gecesi'nde camide en önde ibadet ettiklerini gördüm. İnsanların bana bu yolda, "Allah senden razı olsun" demeleri benim için en büyük mutluluk. Amacım gençlerimizin ailelerine, topluma, vatanına hizmet eden insanlar olmaları."

Son Güncelleme: 30.06.2017 11:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326