Sürekli af dileyen kocaya dava...

Eşinden boşanmak için dava açtıktan sonra pişman olan genç adam, gün aşırı eşini arayarak af diledi.

Sürekli af dileyen kocaya dava...

Sürekli af dileyen kocaya dava...

Eşinden boşanmak için dava açtıktan sonra pişman olan genç adam, gün aşırı eşini arayarak af diledi.

19 Ağustos 2020 Çarşamba 18:36

Kendisine boşanma davası açan eşini affetmeyen genç kadın, savcılığa başvurunca sürekli arayan genç adam hakkında 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

35 yaşındaki Meral Ş. İle 40 yaşındaki Muammer Ş., uzun yıllardır evliydi. Geçtiğimiz günlerde evliliğini bitirmek isteyen genç adam, eşine boşanma davası açtı. Aile Mahkemesi'nde dava devam ederken pişman olan Muammer Ş., eşini her gün aramaya ve af dilemeye başladı. Kendisine boşanma davası açan eşini affetmeyen genç kadın ise eşinin kendisini aramamasını istedi.

İLGİNÇ BİR DAVA

Tüm uyarılara rağmen eşini aramaya devam eden genç adamı, eşi Meral Ş. savcılığa ihbar etti. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Muammer Ş. hakkında 'Kişilerin Huzur ve Sükununu Bozma' suçundan dava açıldı. İddianamede, Meral Ş. ile Muammer Ş.'nin resmi nikahlı eş oldukları, aralarında boşanma davasının bulunduğu, bu nedenle şüphelinin sürekli olarak müştekiyi telefonla aramak ve mesaj atmak suretiyle huzur ve sükunu bozduğu anlatıldı. Eşin 2 yıla kadar hapsi isteniyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326