Yardım için 550 kilometre yol kat etti!

Kahramanmaraş Ekinözü Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü’nün başlattığı 'Kalem Tutan Eller Üşümesin' projesine, Türkiye’nin dört bir yanından destek yağıyor.

Yardım için 550 kilometre yol kat etti!

Yardım için 550 kilometre yol kat etti!

Kahramanmaraş Ekinözü Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü’nün başlattığı 'Kalem Tutan Eller Üşümesin' projesine, Türkiye’nin dört bir yanından destek yağıyor.

15 Aralık 2017 Cuma 12:25

Kalem Tutan Eller Üşümesin Projesi kapsamında Ekinözü Belediyesi ile sosyal medyadan örgütlenen Kardeşpayı Platformu, ilçe genelinde bulunan 5 bin öğrenciye giyecek yardımı için kampanya başlattı.

Proje, platformun sosyal medya üzerinden yaptığı duyuru ile ülke genelinde büyük ilgi gördü. Yurt çapında birçok, dernek, vakıf ve yardım kuruluşları ile duyarlı vatandaşlar kışlık giyecek yardımı için seferber oldu.

Bu kapsamda Kırıkkale Üniversitesi’nde okuyan Merve Pekdoğan, 550 kilometre yolu abisi ile kat ederek geldiği Ekinözü ilçesinde, topladığı mont ve botları Abdurrahim Karakoç ilkokulu öğrencilerine hediye etti.     

Sosyal medyada gördüğü kampanya ile harekete geçerek projeye katkı sağlamak istediğini aktaran Pekdoğan; “Kırıkkale Üniversitesi öğrencileri olarak Ekinözü Belediyesi ile Kardeş payı Platformu’nun ‘Kalem tutan eler üşümesin’ projesine destek çıkıyoruz. Ben kendi imkanlarım proje için Kırıkkale’den buraya geldim. Küçüklerin mutluluğunu görmek çok güzel bir duygu.” diye konuştu.   

Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen ise Merve Pekdoğan’a duyarlılığından dolayı teşekkür etti.

Üniversite öğrencisi bir gencin kilometrelerce öteden yardım kampanyasına katılmasının kendisini çok duygulandırdığını ifade eden Çeleğen; “Ekinözü ilçemizde belediyemizin basın birimi sosyal sorumluk projesi kapsamında ‘Kalem tutan eler üşümesin’ projesini başlattık. Proje devam ediyor, hayırseverlerimiz yardımlarını esirgemiyor. Özelikle bugün Kırıkkale Üniversitesinden okuyan Merve hanım, abisiyle birlikte buraya yardım getirdi. Öğrencilere mont ve bot hediye etti. Bu davranış  beni çok duygulandırdı. Ben Merve hanım ve arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum. Biz ilçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle birlikte burada 5 bin öğrencimizin kış mevsiminde yüzlerini güldürmek istiyoruz.” açıklamasında bulundu.  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326