12 Bin Türk Bayrağı Dağıtıldı

Dulkadiroğlu Belediyesi, 12 Şubat Kurtuluş Bayramı etkinlikleri münasebetiyle  Trabzon caddesini Türk bayraklarıyla donattı. Trabzon caddesinde gerçekleştirilen kutlama etkinliklerinde Belediye Başkanı Necati Okay, Vatandaşlara kendi elleriyle bayrak dağıtarak, bu gibi faaliyetlerle milli birlik ve beraberliğe katkı sağlamayı hedeflediklerini söyledi.

12 Bin Türk Bayrağı Dağıtıldı

12 Bin Türk Bayrağı Dağıtıldı

Dulkadiroğlu Belediyesi, 12 Şubat Kurtuluş Bayramı etkinlikleri münasebetiyle  Trabzon caddesini Türk bayraklarıyla donattı. Trabzon caddesinde gerçekleştirilen kutlama etkinliklerinde Belediye Başkanı Necati Okay, Vatandaşlara kendi elleriyle bayrak dağıtarak, bu gibi faaliyetlerle milli birlik ve beraberliğe katkı sağlamayı hedeflediklerini söyledi.

13 Şubat 2019 Çarşamba 09:01

Her yıl olduğu gibi bu yılda Dulkadiroğlu Belediyesi 12 Şubat Kurtuluş Bayramı etkinliklerinde bayrak dağıtımı gerçekleştirdi. 12 Şubat ruhunu yansıtmak amacıyla 12 bin adet dağıtılan Türk bayrağı, Trabzon caddesini adeta kırmızı beyaza boyadı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, milli birlik ve beraberliğimizi en güzel şekilde yansıtmak amacıyla her yıl 12 Şubat ve 15 Temmuz etkinlikleri çerçevesinde Türk bayrağı dağıttıklarını söyledi. Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümünde her zamankinden daha güçlü bir şekilde milli birlik ve beraberliğe ihtiyaç olduğunu ve bunu en iyi şekilde yansıttıklarını belirten Başkan Okay, konuyla ilgili açıklamada bulundu: “Milli mücadelemizin yıl dönümünde 12 bin adet Türk bayrağını vatandaşlarımızla dağıttık. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda 12 Şubat Kurtuluş gününde ve 15 Temmuz Demokrasi gününde bayrak dağıtımı gerçekleştirmiştik. Buradaki amacımız milli mücadele ruhunu bu güzel meydanlarda en iyi şekilde yansıtmaktır. 99 yıl önce kurtuluş mücadelesi veren atalarımız ne yaptıysa, bugün onların torunları olarak bağımsızlığımızı,  milli birlik ve beraberliğimizi her şeyin üzerinde tutuyoruz. Yediden yetmişe herkes burada bulunarak milli birlik ruhuna katkı sağlamaktadır. Tüm hemşerilerime bu güzel etkinliğe gösterdikleri duyarlılıktan dolayı çok teşekkür ediyorum.”

“BAYRAK İNMEZ, VATAN BÖLÜNMEZ”

Belediye Başkanı Necati Okay ile birlikte Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir , Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal , Ak Parti Kahramanmaraş  İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, İstiklal Üniversitesi Rektörü Sami Özgül ,Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Üyesi Mehmet Uğur Dilipak ,Ak Parti Dulkadiroğlu ilçe başkanı  Şahin Avşaroğlu ve On İki Şubat ilçe başkan Vekili  Ali köfte  bayrak dağıtımına katıldı. Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir , bayrak dağıtımı ile ilgili, “12 Şubat  kurtuluş Bayramı ecdatlarımızın ruhunu  en güzel şekilde yansıtan bir etkinlik oldu” dedi. Özdemir, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’a  böyle güzel bir etkinliklerde  vatandaşlarımızın yanında olduğu için teşekkür ederek şunları kaydetti: “Kahramanmaraş’ın kahramanlık destanının yıl dönümünde milli birlik ve mücadele ruhuyla her zaman olduğu gibi bugünde  sokaklardayız. Bugün bu meydanda Kahramanmaraşlı ecdadlarımız 99 yıl önce milli birliğiyle vatanını koruduğu gibi bugünde vatanını ve  milletini korumaya hazır. Bu duygu ve düşünceyi yansıtmak için de Dulkadiroğlu Belediyemiz 12 Şubat kurtuluş gününe özel 12 bin adet Türk bayrağı dağıtmaktadır. Ben bu güzel düşünceye imza atan Belediye Başkanımız Necati Okay’a teşekkür ediyorum.”
12 Şubat Kurtuluş bayramı etkinliklerine katılan vatandaşlarda Türk bayraklarını gök yüzüne kaldırarak, manevi duygularla milli birlik ve beraberlik “bayrak inmez, vatan bölünmez” sloganlılarıyla meydanda coşkulu şekilde kutlamalarını sürdürdü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326