“15 Temmuz destanını asla unutmayacağız, unutturmayacağız”

Ak Parti Kahramanmaraş İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Çam 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümü münasebetiyle açıklamada bulundu. Ali Çam yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti;

“15 Temmuz destanını asla unutmayacağız, unutturmayacağız”

“15 Temmuz destanını asla unutmayacağız, unutturmayacağız”

Ak Parti Kahramanmaraş İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Çam 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümü münasebetiyle açıklamada bulundu. Ali Çam yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti;

15 Temmuz 2019 Pazartesi 09:12

"15 Temmuz 2016 Cuma günü, Türk Milletinin bağrından çıkan Peygamber Ocağı olan askeriyenin içerisinde koyun postuna bürünmüş bir grup azınlık aşağılık teröristler Türkiye Cumhuriyeti Devletine, ve Türk Milletine karşı bir darbe girişiminde bulunmuştur.

Elhamdülillah, Aziz Milletimizin inancı ve dirayetiyle, bağımsızlığına olan inancı ile bu aşağılık darbe girişimini püskürttük.

Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğüne, milletimizin birliğine, beraberliğine ve huzuruna yönelik yapılan bu alçakça girişimler hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Devletimiz ve aziz milletimiz, bütün terör örgütlerine karşı mücadelesini artan bir kararlılıkla sürdürecektir.

Hiç şüphesiz, şanlı tarihimizin altın sayfalarına 15 Temmuz Destanı olarak not düşülen bu büyük zaferin asıl kahramanları, canlarını bu yolda feda eden aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizdir.Milletimiz, üzerine açılan ateşlere, atılan bombalara, yöneltilen tehditlere, gözlerinin önünde vurulan insanlara rağmen asla geri adım atmamış, meydanı darbecilere bırakmamıştır.

Tarih yapan ve tarih yazan büyük milletlerin büyük davaları ve insanüstü mücadeleleri vardır. 15 Temmuz gecesi kahraman milletimizin gösterdiği, cesaret, dirayet, dik duruş ve kararlılık her türlü değerin üstündedir. Ve hiç şüphesiz, bu toprakları vatan kılma uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimiz gibi, Tankın, topun, uçağın, helikopterin, tüfeğin karşısına sadece ve sadece imanıyla, inancıyla, yüreğiyle 15 Temmuz silahlı darbe girişimini bozguna uğratan günlerce sokakları meydanları boş bırakmayarak istiklaline ve istikbaline sahip çıkma konusundaki kararlılığını tüm dünyaya duyurarak ortaya koyan aziz milletimiz top yekün tarih yazmıştır.

Bununla birlikte, cennetmekân şehitlerimizi ve onların öncülüğünde yazılan 15 Temmuz Destanını Asla Unutmayacağız, Unutturmayacağız. 15 Temmuz’un her yıl dönümünde yâd edecek, kahramanlıklarını nesilden nesile gururla aktaracağız. 

Başkomutanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da ifade ettiği gibi; ‘Milletimizi bölemeyeceksiniz, bayrağımızı indiremeyeceksiniz, vatanımızı parçalayamayacaksınız, devletimizi yıkamayacaksınız, ezanlarımızı susturamayacaksınız, bu ülkeye asla diz çöktüremeyeceksiniz, bu halka asla boyunduruk vuramayacaksınız...’

Bilinmelidir ve bilmeliyiz ki, 15 Temmuz aziz milletimizin yaşadığı saldırıların ne ilki, ne de sonuncusudur. Malazgirt zaferinden bu yana, bin yıldır bu topraklardaki varlığımızı hazmedemeyen iç ve dış güçlerin saldırıları devam ediyor ve edecektir. Ancak, bu zamana kadar olduğu gibi, bağımsızlık mücadelesinden vazgeçmeyen necip milletimiz kendisini hedef alan her türlü terör, darbe ve işgal girişimine karşı, birlik ve bütünlük içerisinde cevap vereceğini 15 Temmuz 2016’da bir kere daha dünyaya göstermiştir.

15 Temmuz Destanı yazan şehitlerimizi bir kez daha rahmetle, minnetle dua ile yâd ediyoruz, gazilerimize şifa diliyoruz.

15 Temmuz Destanının yıldönümünde vatanımıza, milletimize, devletimize, dinimize kast eden hain terör örgütlerini ve arkalarındaki güçleri UNUTMADIĞIMIZI, UNUTMAYACAĞIMIZI,UNUTTURMAYACAĞIMIZI VE MÜCADELE ETMEKTEN ASLA GERİ DURMAYACAĞIMIZI!

Tüm dünyaya haykırıyoruz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326