15 Temmuz Şehitleri anısına futbol turnuvası

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu ilçe Müftülüğü tarafından, yaz kuran kursları arası 15 Temmuz Şehitleri anısına düzenlenen Futbol turnuvası, oynanan final maçı ile sonlandı.

15 Temmuz Şehitleri anısına futbol turnuvası

15 Temmuz Şehitleri anısına futbol turnuvası

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu ilçe Müftülüğü tarafından, yaz kuran kursları arası 15 Temmuz Şehitleri anısına düzenlenen Futbol turnuvası, oynanan final maçı ile sonlandı.

11 Ağustos 2017 Cuma 11:16

15 Temmuz Şehitleri anısına düzenlenen futbol turnuvasında, yaklaşık 11 kuran kursu kıyasıya mücadele etti. Yaz Kuran kursları arasında, Gafarlı Mahallesi Halil Arıkan Cami ve Doğukent Cami finalde kıyasıya mücadele etti. Final maçının ardından Halil Arıkan Cami şampiyon olurken, Doğukent Cami ikinci ve Aslanbey Cami  üçüncü oldu.
15 Temmuz şehitleri anısına düzenlenen Futbol turnuvasının final maçı ile sonlanmasının ardından, şampiyonluğuhak eden Halik Arıkan Cami'ne Dulkadiroğlu ilçe Müftü Vekili Cumali Deniz'in elinden verildi. Turnuvanın 15 Temmuz şehitleri anısına düzenlendiğini anımsatan Deniz, Turnuvanın, çocuklarımız daha iyi yaşasın diye canlarını feda eden 15 Temmuz şehitleri adına düzenlendiğini hatırlatarak, “ 15 Temmuz'da vatanı, milleti, dini mübini için şehit olan bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz." ifadelerini kullandı.
Düzenlenen bu turnuvadan dolayı şeref duyduğunu ifade eden ençlik Hizmetleri Spor Şube Müdürü Yusuf Bayram Demirci konuşmasında;  ; “ Yaz Kur’an kurslarında okuyan çocuklarımızın arasında yapılan bu turnuvada aranızda bulunmaktan şeref duyuyoruz. Bize bu imkânı veren Müftülüğümüze ve başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Madalya ve kupalarını takdim etmek için buradayız. Bundan sonrada inşallah daha geniş kapsamlı daha hoş projelerde buluşmayı diliyoruz.” ifadelerini kullandı.
Turnuvada şampiyon olaan Halil Arıkan Cami imam hatibi Mustafa Poyraz, okumaya gelen öğrencilerin iştahla geldiklerini belirterek, çocuklarla koca-öğrenci ilişkisinden  ilişkisi nden ziyade abi-kardeş ilişkisi olduğunu vurguladı.
finalde ikinci olan Doğukent Cami İmam Hatibi Ali Sarıkaya ise Yaz Kur'an kurslarının daha neşeli geçtiğini ifade etti. Üçüncü Aslanbey Cami imam hatibi Murat Çetinkaya ise dereceye giren öğrencileri tebrik etti.

Anahtar Kelimeler:
15 Temmuz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326