19 Eylül Gaziler Günü

Afşin'de, Gaziler Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

19 Eylül Gaziler Günü

19 Eylül Gaziler Günü

Afşin'de, Gaziler Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

19 Eylül 2018 Çarşamba 15:29

Afşin Hükümet Konağı'nda düzenlenen tören, Afşin Kaymakamlığına vekalet eden Elbistan Kaymakamı Özkan Demir ve Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven'in Atatürk Anıtı'na çelenk bırakmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti.

Afşin İmam Hatip Lisesi Müdürü Bedir Boz, törende yaptığı konuşmada, Bugün,  inandığımız gibi yaşayabiliyorsak, canımızdan ve malımızdan, namusumuzdan emin isek bu huzur ortamı, mukaddes değerler uğruna canlarını feda eden ve kanlarını akıtan aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin sayesindedir." diye konuştu.

İlçe Jandarma Komutanlığında görevli er ve İmam Hatip Anadolu Lisesi öğrencilerinin Gaziler Günü ile ilgili şiir okumalarının ardından tören sona erdi.

Törene, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı İsmail Serhat Çakar, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Akdoğan, gaziler, kurum müdürleri ile askeri erkan katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326