23 Nisan Pazarcık’ta Bir Başka Güzel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilçede büyük bir coşkuyla kutlandı.

23 Nisan Pazarcık’ta Bir Başka Güzel

23 Nisan Pazarcık’ta Bir Başka Güzel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilçede büyük bir coşkuyla kutlandı.

23 Nisan 2018 Pazartesi 16:43

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Pazarcık’ta da rengârenk gösterilere sahne olan program Pazarcık İlçe Kaymakamı Çağlayan Aydın, Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, İlçe Garnizon Komutanı Abdulkadir Yağar, İlçe Emniyet Müdürü Erdal Murat Balsu, İlçe Askerlik Şube Başkanı Ahmet Korkmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çilo, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşların katılımıyla Pazarcık Fatih İlkokulunda gerçekleşti.

Bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan program çocuklar tarafından okunan şiirlerle devam etti.

Öğrencilerin şiir ve kompozisyon dinletisinin ardından çocuklar tarafından hazırlanan gösteri protokol temsilciler ve vatandaşlar tarafından büyük bir beğeniyle izlenerek alkış topladı.

Gerçekleşen gösterilerinin ardından program son olarak ilçede düzenlenen sportif faaliyetlerde dereceye giren öğrencileri Kaymakam Aydın ve Başkan Bozdağ tarafından ödüllerinin verilmesiyle son buldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326