60 yılık hayalleri gerçek oldu!

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kahramanmaraş Şubesi, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

60 yılık hayalleri gerçek oldu!

60 yılık hayalleri gerçek oldu!

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kahramanmaraş Şubesi, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

24 Kasım 2017 Cuma 10:28

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’un geçtiğimiz günlerde Muharip Gazilerine yönelik düzenlemiş olduğu Konya, Bursa ve Çanakkale gezisi münasebetiyle, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kahramanmaraş Şubesi Başkanı Tayfun Özbek ve Üyeleri teşekkür ziyaretinde bulundular.

Kahramanlar Diyarından Şehitler Diyarına proje kapsamında düzenlenen Konya, Bursa ve Şehitler Diyarı Çanakkale gezisinin, 60 yıllık hayallerinin olduğunu belirten gaziler, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş'a teşekkür ettiler ve oradan aldıkları hediyeleri takdim ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş; “Şerefli misafirlerimiz Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanımız Tayfun Başkan ve  ekibi bizleri ziyarete geldiler,  Ben büyüklerimizi nerede görsem duygulanıyorum. Türkiye’de sevdiğimiz, saydığımız ağabeylerimiz bütün etkinliklerde bizi yalnız bırakmayan, gayretli ve cevherli eli öpülesice gazilerimiz. Tayfun Başkan ve ekibinin talebi ile çok güzel bir etkinliğe imza attık. Normalde Çanakkale’ye biz seferler düzenliyorduk ama, bu daha anlamlı bir ziyaret oldu. Çünkü zamanında savaş meydanlarında gazi olmuş gazilerimizi, Çanakkale’de buluşturmak bizim için ayrı bir heyecandı.

‘GAZİLER VE ŞEHİTLER TOPLUMUN BİRLEŞTİRİCİ UNSURLARIDIR’

Çanakkale turuyla beraber Konya gibi, Bursa gibi Selçukluya, Osmanlıya Başkentlik yapmış şehirleri de eşleri ile beraber rehberler eşliğinde ziyaret ettiler. Bu programdan çok memnun oldum. Gaziler ve şehitler toplumun birleştirici unsurlarıdır. Gençlerimizin gazilerimize ve şehit ailelerine sahip çıkması noktasında bizim gayret göstermemiz gerekiyor. Çanakkale de ben de yıllar önce gittiğimde rehber eşliğinde beni çok  derinden etkilemişti. Orada söz vermiştim. Türkoğlu’nda Belediyemizin bütçesi dahilde elimizden geldiği kadar her yıl insanlarımız buraya gönderip vatanımızın, milletimizin, devletimizin kıymetini ve Çanakkale savaşında şehit olan şehitlerimizin hangi şartlarda, hangi yaşlarda savaşarak bu vatanı kurtardığını gençlerimize göstermek için söz vermiştim. Bunu da uygulamaya devam ediyorum. Amacım aslında 19 lu-20 li yaşlarda askere gitmeden önce Türkoğlu’muzdaki tüm gençlerimizi önce bir Çanakkaleyi rehber eşliğinde gezdirmek. Ondan sonra askere göndermek  ve bunun içinde çalışacağız. Çalışmaya devam ediyoruz.

Bu vesileyle bizlere her zaman sıcakkanlı ve bu şekilde bir aile ortamında yanında tutan, yanımızda duran, yalnız bırakmayan Türkiye Muharip Gaziler Derneği üyelerimize teşekkür ediyorum. Bizleri ziyaret ettikleri için, biz her zaman belediye olarak yanındayız. Bir emirleri olduğu takdirde telefonun ucundayız. Kendilerine selam ve saygılarımı sunuyorum, ellerinden öpüyorum.” Diyerek konuştu.

ÖZBEK; Başkan Okumuş 60 Yıllık Hayalimizi Gerçekleştirdi

Türkiye Muharip Gaziler Dernek  Kahramanmaraş Şubesi Başkanı Tayfun Özbek ise; “Biz gaziler olarak, Kahraman Kentimizden, Kahramanlar Diyarından, Çanakkale’ye bizleri ve gazi eşlerimizi gönderen Türkoğlu Belediye Başkanımız Sayın Osman Okumuş’a bütün Gaziler adına teşekkür ediyorum. Gerçekten güzel bir duyguydu bizim için. Bizlerde bu savaşılan yerleri görünce daha çok etkilendik. Biz 63-64 yaşında ve 81-88 yaşındaki Kore Gazilerimiz ile orada büyük bir heyecan sevgi ve bazı  zamanlarda ağlayarak o şehitlikleri gezdik.  Bu şehitliklere bizleri oraya kadar gönderip sebep olan sayın başkanımıza bütün gaziler adına yine teşekkür ediyorum. Böyle etkinliklerinde devamını diliyorum. Gerçekten biz 60 seneden beri bunların hayali yaparken, bizim hayalimizi yine Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş gerçekleştirdi. Gaziler adın bir ilke imza atmıştır.”dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326