A-LEnn Cafe Piazza AVM’de açıldı

Son yıllarda konsept kafe açma oranında hızlı bir artış gösteren Kahramanmaraş’ta, halk dilinde zaman geçirme anlamına gelen ‘A-LEnn’ Cafe adıyla yeni bir konsept Cafe hizmete açıldı.

A-LEnn Cafe Piazza AVM’de açıldı

A-LEnn Cafe Piazza AVM’de açıldı

Son yıllarda konsept kafe açma oranında hızlı bir artış gösteren Kahramanmaraş’ta, halk dilinde zaman geçirme anlamına gelen ‘A-LEnn’ Cafe adıyla yeni bir konsept Cafe hizmete açıldı.

14 Mayıs 2019 Salı 13:41

Piazza AVM’nin 2’nci katında hizmete giren A-LEnn Cafe Türk ve dünya mutfağının seçkin lezzetlerini Kahramanmaraşlıların beğenisine sunacak.

Farklı konsepti ve dekorasyonuyla beğeni alan A-LEnn Cafe’de canlı müzik eşliğinde misafirler hoşça vakit geçirebilecek. Açık ve kapalı toplam 250 metre kare alanda 20 kişilik tecrübeli kadrosuyla müşterilerine hizmet veren Cafe’de özellikle ev yapımı tadında tatlı çeşitlileri ön plana çıkıyor.

Mekânın işletmecisi, A-LEnn Cafe ortaklarından Tuba Güleç sundukları hizmetler hakkında şunları söyledi; “Alenn öz Türkçe bir kelime. Anlamı oyalanmak, vakit geçirmek anlamı taşıyor. Bizim dilimizde de çokça kullanılan bir kelime. Halk arasında ‘ne yaptın’ dediklerinde ‘Biraz Alenndim’ derler. Bizde Kahramanmaraşlıların Alennebilecekleri mekan yaptık. Hemşerilerimizi Alennmeye bekliyoruz.” Dedi.

Alenn adında yeni bir tatlı çeşidiyle müşterilere özel hizmet verdiklerini anlatan Güleç; “Kafemizde canlı müzik eşliğinde dünya mutfaklarının seçkin tatlarının yanı sıra yöresel ürünler yer alıyor. İçecek ve pasta çeşitlerimiz, tatlı çeşitlerimize ağarlık verilecek. Bu ürünler hazır olmayacak. Tamamen doğal olarak anne elinden çıkmış gibi ev tatlılarından oluşacak. Ayrıca Alenn adında kendimize has tatlı yaptık. Yine burada üretilen kavunlu, ceviz ve fındıklı dondurma çeşitlerimiz var. Açık ve kapalı 250 metre kare alanda, yaklaşık 280 kişiye 20 kişilik tecrübeli kadromuzla hizmet verecek kapasitedeyiz.” Diye konuştu.

Geleceğe yönelik planlarını da aktaran Güleç, françayzing sistemiyle markalarının adını Türkiye genelinde duyuracaklarını belirterek; “    Gelecek için güzel planlarımız var. Kısa süre içerisinde markamızı françayzing şubeleşme sistemiyle Türkiye’nin her yerine taşımak istiyoruz. Bunun için alt yapı çakılaşmalarımız devam ediyor.” Şeklinde konuştu. (Muttalip Akkuş)

Son Güncelleme: 14.05.2019 14:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326