Adnan Nacar; “Rabbim memlekete hizmet etmeyi nasip etsin”

Kahramanmaraş’ta, diş hekimi Adnan Nacar Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Ak Parti’den aday adaylığını açıkladı.

Adnan Nacar; “Rabbim memlekete hizmet etmeyi nasip etsin”

Adnan Nacar; “Rabbim memlekete hizmet etmeyi nasip etsin”

Kahramanmaraş’ta, diş hekimi Adnan Nacar Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Ak Parti’den aday adaylığını açıkladı.

10 Kasım 2018 Cumartesi 16:53

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı için diş hekimi Adnan Nacar, Ak Parti’den aday adayı olduğunu açıkladı.

Aday adaylığı için Ak Partide basın toplantısı düzenleyen Nacar; “Kahramanmaraş’ın hassasiyetlerini biliyoruz. Notlarımızı aldık, plan ve projelerimiz hazırladık, rabbim memlekete hizmet etmeyi nasip etsin.” dedi.

Toplantıda vaatlerini de sıralayan Nacar, ticaret hacminin artması için Serbest Sanayi Bölgesini Kahramanmaraş’a getireceğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği istikamet doğrultusunda kente hizmet vermek istediğini kaydeden Nacar şunları ifade etti:

“Doğup büyüdüğüm ve yaşadığım bu şehir bizlerin sadece yaşadığı değil evlatlarımıza aktarmamız gereken bir miras olarak düşünmekteyim. Bu hassasiyetle bu hizmete talip oldum. Dünya lideri, başkomutan ve genel başkanımız, cumhurbaşkanımız recep Tayyip Erdoğan’ın bize gösterdiği istikamet doğrultusunda şehrimize hizmet vermek istiyoruz. Kahramanmaraş’ımıza hizmet yarışında bir adım attık. Sevinçliyiz sıktığımız her elde halkımızın desteğini, g,enini ve sevgisini yüreğimizde hissettik.  

Kahramanmaraş’ımızın önünü açmak istiyoruz. Serbest bölgeyi Kahramanmaraş’a getirerek, kültürümüzü, ceviz oymamızı, yemenimizi dünyanın her bölgesine ulaştırmayı hedefliyoruz. Şehrimizi turizm merkezi yaparak yerli ve yabancıları ziyaretçileri ilimize çekeceğiz.

Kahramanmaraş’ın hassasiyetlerini biliyoruz. Notlarımızı aldık, plan ve projelerimiz hazırladık, rabbim memlekete hizmet etmeyi nasip etsin.” (Muttalip Akkuş)

  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326