Afşinli Gençler Gazi Dedeleriyle buluşacak!

İstanbul’da faaliyet gösteren Afşin Eshab-ı Kehf Dostluk Kültür ve Çevre Derneği (AFŞİNDER) tarafından nitelikli bir proje daha hayata geçiriliyor.

Afşinli Gençler Gazi Dedeleriyle buluşacak!

Afşinli Gençler Gazi Dedeleriyle buluşacak!

İstanbul’da faaliyet gösteren Afşin Eshab-ı Kehf Dostluk Kültür ve Çevre Derneği (AFŞİNDER) tarafından nitelikli bir proje daha hayata geçiriliyor.

29 Haziran 2019 Cumartesi 10:26

AFŞİNDER tarafından hazırlanan “Değerlerimizle Buluşuyoruz” adlı proje kapsamında “Gazilerimiz ve Gençlerimiz” adlı bir programla Afşinli Gençler İstiklal,Kore,Kıbrıs,Güneydoğu ve 15 Temmuz Gazileri ile buluşacak.

Kurban Bayramında Afşin’de gerçekleştirilmesi planlanan program ile ilgili Afşin Kaymakamı Ahmet Can Pınar’ı makamında ziyaret eden  Afşin Eshab-ı Kehf Dostluk Kültür ve Çevre Derneği (AFŞİNDER) Başkanı Ahmet Ardıç ve İstanbul Arıtaş Mahallesi Derneği Başkanı Adem Çelik projeye ilişkin bilgi verdi.

Afşinli olan İstiklal,Kore,Kıbrıs,Güneydoğu ve 15 Temmuz Gazilerini Gençlerle buluşturmak için ilk adımı attık diyen Dernek Başkanı Ahmet Ardıç,Gazilerimizin cephede nasıl Gazi olduklarını bizzat kendileri anlatacak.Gençlerimiz merak ettiklerini soracak.Her Gazimizin anlattıkları kayıt altına alınacak ve bu kayıtlar Gazilerimizin ailelerine teslim edilecek dedi.

AFŞİNDER tarafından hazırlanan projenin kayda ve desteklenmeye değer bir proje olduğunu belirten Kaymakam Ahmet Can Pınar,bizlere düşen ne varsa yardımcı olmaya hazırız dedi.

Afşin Haber Merkezine bilgi veren Afşin Eshab-ı Kehf Dostluk Kültür ve Çevre Derneği (AFŞİNDER) Başkanı Ahmet Ardıç “DEĞERLERİMİZLE BULUŞUYORUZ” projemizin 2019 yılı teması olarak “GAZİLERİMİZ VE GENÇLERİMİZ” programımız için ilk görüşmemizi Afşin Kaymakamı Ahmet Can Pınar ile gerçekleştirdik. Projeyi Kaymakamlık olarak çok benimsediklerini ve her türlü desteği vereceklerini söylediler. Kurban Bayramı haftasında Afşindeki İstiklâl, Kore, Kıbrıs, Güneydoğu ve 15 Temmuz Gazilerimiz ile Üniversiteli Gençlerimizi buluşturacağız. Elimizde bir listemiz var ama Lütfen Ailesinde, mahallesinde, köyünde bu harplere katılan, giden, azda olsa çatışmada yaralanan kim varsa bizlere ulaşsın dedi.

Daha sonra Afşin Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Kenan Havan’ı makamında ziyaret eden Dernek Başkanları burada Gaziler ve ailelerine ilişkin İletişim bilgilerini alarak programa davet ettiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326