Afşinli yazardan Zülkarneyn kitabı!

Afşinli Yazar Eren Kurt’un, Kura’nın Işığında Zülkarneyn adlı kitabı yayınlandı.

Afşinli yazardan Zülkarneyn kitabı!

Afşinli yazardan Zülkarneyn kitabı!

Afşinli Yazar Eren Kurt’un, Kura’nın Işığında Zülkarneyn adlı kitabı yayınlandı.

18 Şubat 2019 Pazartesi 13:03

Aynı zamanda Diş Hekimi olan Eren Kurt’un Kur’an-ı Kerimde Kehf suresinde üç esrarengiz kıssa olarak geçen Ashab-ı Kehf, Hz.Musa’nın Yolculuğu ve Zülkarneyn’i kaleme aldığı eser Efsus Yayınlarından çıktı.

Zülkarneyn isimli eserine ilişkin açıklamada bulunan Yazar Eren Kurt, Kehf suresinin esrarengiz kıssası Ashabı Kehf, Musa’nın yolculuğu ve Zülkarneyn. Kuran-ı Kerim indirildiği günden beri İslam düşünürleri tarafından Araştırma konusu olmuş ve pek çok farklı yorumlar ortaya konulmuştur. Bizde kitabımızda bu kıssalardan birisi olan Zülkarneyn’i araştırdık ve Zülkarneyn’in dünya Fatih’i Makedonyalı Büyük İskender olduğu sonucuna ulaşarak bunu delilleriyle ortaya koymaya çalıştık. Kitapta bir tarih kitabının sıkıcı bilgileri yerine büyük bir Fatih’in ilgi çekici serüvenlerini bulacağınızı Garanti ediyorum. Herkese keyifli ve bol düşünceli okumalar dilerim.” dedi.

Eren Kurt Kimdir?

22 Şubat 1990 tarihinde Afşin’de doğdu. İlkokulu Afşin de Efsus İlköğretim Okulu’nda, liseyi ise Kahramanmaraş Süleyman Demirel Fen Lisesi’nde okudu. Erzurum Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği fakültesini bitirdikten sonra Kahramanmaraş’a dönen Eren Kurt 5 yıldır Diş Hekimi olarak çalışmaktadır. Evli ve bir çocuk babasıdır.

Yazarımıza kitabının hayırlı olmasını diliyoruz.

Kitabın ücreti 10.50 TL olup www.efsusyayinlari.com  adresinden temin edilebilir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326