Ak Parti, Kahramanmaraş’ta sahaya iniyor!

Hafta sonu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı, Ak Parti Kahramanmaraş Kongresinde İl Başkanlığına seçilen Ömer Oruç Bilal Debgici, partisinin kentte teşkilatlanma yapısının tamamlandığını, 2019 yılında yapılacak seçimler için sahaya ineceklerini söyledi.

Ak Parti, Kahramanmaraş’ta sahaya iniyor!

Ak Parti, Kahramanmaraş’ta sahaya iniyor!

Hafta sonu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı, Ak Parti Kahramanmaraş Kongresinde İl Başkanlığına seçilen Ömer Oruç Bilal Debgici, partisinin kentte teşkilatlanma yapısının tamamlandığını, 2019 yılında yapılacak seçimler için sahaya ineceklerini söyledi.

28 Şubat 2018 Çarşamba 14:55

Debgici; “Kapı kapı dolaşıp herkesi ziyaret etmeye gayret edeceğiz. Genel Başkan Yardımcımız, İç İşleri Komisyon Başkanımız ve Milletvekillerimizle hep birlikte sahaya inip hem icraatlarımızı anlatacağız, hem de seçime hazırlık yapmış olacağız.” dedi.

Gazete ve haber sitemize kongre sürecini değerlendiren Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, “Cumhurbaşkanımızın onurlandırdığı Kahramanmaraş 6. İl kongremizi gerçekleştirdik. Cumhurbaşkanımızın takdiriyle, genel merkezimizin talimatıyla Ak Parti İl Başkanlığı görevi bize tevdi edildi. Biz şehrimizde herkesi kucaklayacak ve bu göreve layık olmaya çalışacağız. Hafta sonu kongremizde hemşerilerimiz bize çok büyük destek verdi. Her zaman olduğu gibi Kahramanmaraş en iyisini yaptı. Cumhurbaşkanımızda ‘Kahramanmaraş başka’ diyerek bunu vurguladı. Cumartesi günü cumhurbaşkanımızı cumhur olarak ağırladık. Buradan dünyaya verilen mesajlarda yerini buldu.” diye konuştu.

“SAHAYA İNİP HEM İCRAATLARIMIZI ANLATACAĞIZ, HEM DE SEÇİME HAZIRLIK YAPMIŞ OLACAĞIZ”

Teşkilatlanma yapısının tamlandığı ve sah çalışmasına başlayacaklarını belirten Debgici;

2019 seçimlerine giderken yükümüzün daha ağır olduğunu biliyoruz. Tüm teşkilatlarımız teşkilatlanmalarını tamamladı. Yönetim kurulunda görev alan tüm kardeşlerimiz bundan sonra artık sahaya inecek. Sadece seçime yönelik çalışmayacağız. Kapı kapı dolaşıp herkesi ziyaret etmeye gayret edeceğiz. Sandık görevlilerimiz kendi bölgelerinde, mahalle başkanlarımız kendi mahallelerinde, bizlerde tüm ilin genelinde, Genel Başkan yardımcımız, İç işleri Komisyon Başkanımız, milletvekillerimizle hep birlikte sahaya inip hem icraatlarımızı anlatacağız, hem de seçime hazırlık yapmış olacağız. Reis Kahramanmaraş’ı seviyor ama Kahramanmaraşlı onu çok seviyor.” açıklamasını yaptı.          

AK PARTİ HÜKÜMETİ 26 MİLYAR LİRA TUTARINDA HİZMET GETİRDİ”

Kahramanmaraş’a yapılan yatırmalarla ilgili bilgi de veren Debgici şunları kaydetti;

“Kahramanmaraş’a Ak Parti hükümetleri dönemlerinde 26 milyar lira tutarında hizmet getirilmiş. Yapılan hizmetler az değil. Tabiki eksiklikler var, Cumhurbaşkanımız hızlı trenden bahsetti. İlimizden hızlı trene binen birinin kesintisiz Anakara’ya gidebileceğini ilk ağızdan söyledi. Cumhurbaşkanımızın verdiği en önemli müjdelerden biride Kahramanmaraş’ı Çin’den başlayıp, İstanbul’a uzanan ulaşım güzergahının geçiş noktası olacağın söyledi. Bu proje Kahramanmaraş’ı bir geçiş merkezi haline getirecek.

Birinci önceliğimiz sınır ötesinde çarpışan Mehmetçiğimizin görevlerini yapıp sağ salim şekilde dönmeleri. Bizim en önemli konumuz şu anda terörün sonlandırılması. Allah ordumuzu muzaffer eylesin.” (Muttalip Akkuş)       

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326