Ali Köfte’den Bayram Mesajı

Kahramanmaraş Kundurucular Odası Başkanı Ali Köfte, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Ali Köfte’den Bayram Mesajı

Ali Köfte’den Bayram Mesajı

Kahramanmaraş Kundurucular Odası Başkanı Ali Köfte, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

30 Nisan 2022 Cumartesi 18:01

Ali Köfte mesajında şu ifadelere yer verdi ; “Birlik, beraberlik, sevgi ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı rahmet ve mağfiret ayı Ramazan'ı, bütün coşkusuyla yaşamanın ve bir Ramazan Bayramı'na daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar, insani ve dini hassasiyetlerle ihtiyacımız olan bütün güzelliklerin birlikte yaşandığı, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının, sevgi ve saygının güzel örneklerinin sergilendiği, toplumun tüm kesimlerinin birbiriyle kaynaştığı paylaşma ve dayanışma günleridir.

Bayramlarda birlik, beraberlik ve dayanışmamızı artırmalı, geleceğe dönük umutlarımızı her koşulda korumalıyız. Bu günlerin bize getirdiği huzur ortamının değerini iyi bilerek, kötülüklerden uzaklaşarak, iyiliği ve doğruluğu bir yaşam ilkesi olarak benimseyerek yaşamalıyız.

Bu duygular içerisinde, Kahramanmaraşlı hemşerilerimin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını kutluyor, sevgi ve kardeşlik duygularının coşkuya dönüştüğü bu mübarek günlerin ülkemize, İslam âlemine ve tüm insanlığa barış, huzur ve esenlik getirmesini diliyorum.”

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326