Ayda Süt ve Süt Ürünleri kurtuluş coşkusuna ortak oldu!

Ayda Süt ve Süt ürünleri şirket müdürü Atilla Kelebek Kahramanmaraş halkının kurtuluş bayramını tebrik etti.

Ayda Süt ve Süt Ürünleri kurtuluş coşkusuna ortak oldu!

Ayda Süt ve Süt Ürünleri kurtuluş coşkusuna ortak oldu!

Ayda Süt ve Süt ürünleri şirket müdürü Atilla Kelebek Kahramanmaraş halkının kurtuluş bayramını tebrik etti.

11 Şubat 2019 Pazartesi 16:25

Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 99. Yılı münasebetiyle açıklamada bulunan Atilla Kelebek şunları kaydetti;

“Kahraman ecdadımız bundan 99 yıl önce vatanları uğruna şehitliği göze almış, bu cennet vatanı bizlere bırakmışlardır. Şahadete yürüyenler yalnız Allah rızasını gözeterek bu yola çıkmışlar. Bizlerde bu toprak üzerine inşa edilen vatanımızda yaşıyoruz. Vatan, millet, namus, şeref, onur ve dini için savaşan bir milletin çocukları olarak bizlere de günümüzde önemli görevler düşmektedir.

Ülkemizde birlik ve bütünlüğü her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Ecdadımızın bir bütün olarak yaptığı vatan savunması dünya ders olmuştur. O gün ki birlikteliğimiz üzerine inşa edilen bu medeniyete bugün nifak tohumları saçılmak isteniyor. Bizim Millet olarak bu tuzağa düşmememiz gerekmektedir. Bunun için de 12 Şubat kurtuluş ruhunu iyi anlamak ve gelecek nesillere iyi anlatmak gerekmektedir.

Eskiden kurtuluş bayramları büyük bir coşku ve sevinçle kutlanırdı. Şimdilerde bu ruh yok oldu. bayramlar formaliteye dönüştü. Halkımız gerekli ilgiyi göstermez oldu. Bizim çocukluğumuzda ilçeden bayrama gelmek için gözümüz düşerdi, içimizde kurtuluş coşkusuna gidememenin burukluğunu yaşardık. Fakat bu ruhun kaybolmaması için mücadele etmeliyiz.

Burada halkı idare edenlere çok iş düşüyor. Bayramı halkla birlikte kutlamalılar. 12 Şubat programı için belediye kendi bünyesinde komisyon oluşturup halkın kurtuluş coşkusunu en iyi şekilde tertip etmelidir. Bunun yaparken de taklit ve yapmacık etkinliklerden uzak durulmalıdır. Elbise giymekle çete olunmaz. Gençlerimize önce kurtuluş ruhunu aşılamalıyız.

Bu duygularla Ayda Süt ve Süt ürünleri ailesi olarak Kahramanmaraş halkının 12 Şubat Kurtuluş bayramını en içten dileklerimle tebrik ederim. Şehitlerimizin ruhları şad olsun. Biz onlara her zaman minnettarız.”  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326