Balkon Cafe Kahramanmaraş’ta!

Sıra dışı tarzı, şık dekorasyonuyla fark yaratmayı başaran 'Balkon Cafe' 20. Yılında, 20. Şubesini Kahramanmaraş’ta açtı.

Balkon Cafe Kahramanmaraş’ta!

Balkon Cafe Kahramanmaraş’ta!

Sıra dışı tarzı, şık dekorasyonuyla fark yaratmayı başaran 'Balkon Cafe' 20. Yılında, 20. Şubesini Kahramanmaraş’ta açtı.

20 Eylül 2018 Perşembe 14:31

Balkon Cafe, brunchtan, günün her saatinde dünya mutfağının lezzetlerini tadabileceğiniz zengin menü ve akşamları keyifle nargile içebileceğiniz nargile çeşitlerine kadar geniş bir yelpazede hizmet veriyor. Kapıları gece geç saatlere kadar açık olan mekanda hem ev konforunda rahatlık hem de leziz yemekler yemenin keyfi yaşatılıyor.

İş adamaları, Muhammet Yüksel, Oğuz Bağrıaçık, İbrahim Kara, Eşref ve Mehmet Şekerci ortaklığında Balcon konseptiyle hizmete açılan Cafe, Restoran, oyun salonu ve özel organizasyonlara ev sahipliği yapacak toplantı salonuyla 600 kişi kapasiteli mekan 40 kişiye de istihdam olanağı sağladı.

İş adamı Oğuz Bağrı Açık hizmete açılan kafeyle ilgili “4-5 aylık bir çalışmanın sonucu olarak Balcon Cafe’yi hizmete açtık. Çok yönlü olarak ele aldığımız bu tesisin Kahramanmaraş’a yakışır bir mekan olması için elimizden gelen gayreti gösterdik.” dedi.

İnsanların hesap ödeme korkusu yaşamadan keyfli zamanlar geçireceği bir mekan açtıklarını belirten Bağrıaçık; “Kahramanmaraş’a böyle bir mekan lazımdı. Bizler böyle bir yeri açtık. Balkon cafenin Kahramanmaraş’a gelmesi için ben ve değerli ortaklarım mücadele etti. Maraş’a hayırlı olsun. Kahramanmaraş’a nezih ve şık bir mekan kazandırmak için çok araştırma yaptık. Sonunda sektöründe 20 yılı geride bırakan Balkon cafeyi ilimizi getirmek için çalışma yaptık. Beklentinin fazla olduğu ama fiyatların makul tutulduğu bir kafe açtık. İnsanların hesap ödeme korkusu olmadan keyf süreceği bir yer oluşturduk. Tesisimiz alkolsüzdür.” diye konuştu.

Toplam bin 500 metre kare alan üzerine kurulan, 40 kişiye istihdam sağlayan işletmenin tüm katlarla birlikte toplam 600 kişiye hizmet verdiğini aktaran Bağarıaçık, “Tesisimiz toplam bin 500 metrekare. Her konsept ayrı ayrı planlandı. Açık mutfak, açık alkolsüz soğuk sıcak bar, nargile barı, okey salonu, çocuk oyun alanı, bahçe konsepti ve VİP salonuyla hizmet veriyoruz. 40 kişi çalışıyor.  Tesiste aynı anda 600 kişiyi ağırlayacak kapasiteye sahibiz. Kahramanmaraş’a olmayan şeyi getirdik, vatandaşlarımızı kafemizi gelip ziyaret etsinler, yenliklerimizi görsünler.” açıklamasında bulundu.

“KAHRAMANMARAŞ, BALKON KAFENİN ANADOLU’YA AÇILAN KAPISI OLACAK”

Balkon Cafe’ye yıllarını veren cafenin ortaklarından Eşref ve Mehmet Şekerci kardeşler ise şunları kaydetti:

“20. Yılımızda Kahramanmaraş’a şubemizi açtık. Kahramanmaraş balkon cafenin Anadolu’ya açılışına kapı olacak. Ankara, İzmir ve İstanbul gibi büyükşehirlerle sınırlı kalmayıp, buranın ardından yakın bir zamanda Gaziantep’e şubemizi açacağız. Ardından adana ve Malatya ile Anadolu’nun birçok ilinde Balkon cafenin şubelerini açacağız. Kahramanmaraş’a 20. Yılımızda 20. Şubemizi açtık.” (Muttalip Akkuş)

Son Güncelleme: 20.09.2018 16:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326