Başkan adayı Eker: “Ekinözü bizim sevdamız”

Cumhur İttifakı Ekinözü Belediye Başkan Adayı  Bilal Eker’i destekleme kararı alan vatandaşlar tarafından  yoğun sevgi gösterileriyle karşılandı. Seçim Koordinasyon merkezinde önünde toplanan Ekinözü halkına hitap eden Başkan Adayı Eker  , güvenilir, şeffaf bir belediye ile tüm kent halkına hizmetin en güzelini vermek için yola çıktıklarını söyledi.

Başkan adayı Eker: “Ekinözü bizim sevdamız”

Başkan adayı Eker: “Ekinözü bizim sevdamız”

Cumhur İttifakı Ekinözü Belediye Başkan Adayı  Bilal Eker’i destekleme kararı alan vatandaşlar tarafından  yoğun sevgi gösterileriyle karşılandı. Seçim Koordinasyon merkezinde önünde toplanan Ekinözü halkına hitap eden Başkan Adayı Eker  , güvenilir, şeffaf bir belediye ile tüm kent halkına hizmetin en güzelini vermek için yola çıktıklarını söyledi.

21 Şubat 2019 Perşembe 14:47

AK Parti Ekinözü Belediye Başkan Adayı Bilal Eker  seçim çalışmaları kapsamında gittiği her yerde büyük ilgi görüyor. Başkan adayı Eker , samimiyeti ve sıcakkanlılığı ile kısa sürede ilçede geniş bir sevgi halkası oluşturdu. AK Parti Ekinözü Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Polat’ın organizesinde  düzenlenen toplantı miting havasında geçti. Katılımın yüksek olduğu ve sevgi gösterileriyle karşılanan  Eker , "Halka hizmet Hakk’a hizmet anlayışı ile çıktığımız bu yolda  Ekinözü’nde   iz bırakmaya geliyorum Ekinözü’nü  tüm Mahalleriyle şahlandıracağız" ifadelerine yer verdi.

Başkan Adayı Eker: “12 Ocak’ta  Aday olarak belirlendik. O günden beri sahadayız. Şehrimizde Akil insanlarla bir araya geliyoruz. Esnaflarımızla, Öğrencilerimizle, Sivil toplum kuruluşları, basın kuruluşları ile bir araya geliyoruz. Halkımızdan müthiş teveccüh var. Belediyede nasıl daha iyi hizmet edebiliriz düşüncesindeyiz. Çok ciddi bir çalışma yapıyoruz. Biz daha çok kılcal damarlarda çalışıyoruz. Mahallelerde, evlerde bire bir görüşmeler yapıyoruz. İnsanların gönüllerini alarak, gönül belediyeciliği yapacağız. Hizmet anlayışıyla beraber, sosyal projelerle beraber gönül belediyeciliği yapacağız. Belediyecilikte şeffaflığa dikkat edeceğiz. Vatandaşlarımızla , meslek örgütlerimizle,  belediyeyi birlikte yürüteceğiz. İstişare kültürü bizim için olmazsa olmazdır. Güzel insanlarla beraber canla başla çalışacağız. Sizlerin bizi bu mücadelemizde yalnız bırakmayacağınızı biliyoruz. Sizler bizim gören gözümüz, konuşan dilimiz olacaksınız" dedi.

GENÇLER İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE

 Sözlerine, "Havanın soğuğuna aldırmayıp bizlerle olan gönlü güzel Ekinözülü hemşerilerimize teşekkür ediyorum Coşkunuz ve heyecanınız bizi daha çok çalışmaya sevk ediyor. Gençler, sizin için, istikbaliniz, geleceğiniz için var gücümüzle çalışacağız.  Sizlerin katılımı ve heyecanı daha çok gayret etmemize, daha çok çalışmamıza katkı sağlayacak. Sizleri tebrik ediyorum.  Ekinözü’nün geleceğini sizler ile beraber belirleyeceğiz" diye devam etti.

İTTİFAKTA, İCRAATTA BAŞARI

Ekinözü’nün tüm  Mahalleriyle  birlikte belediyecilikte en çok istifade edeceği bir döneme geldiğini söyleyen Eker , "Bir emek bir gayretle, sağlıklı projelerle şehri tırmanışa, tam harekete geçirme dönemi şuan. İttifakta çok iyi bir başarı, bir de icraatta çok iyi bir başarı. Bizden istenen bu" dedi.

BELEDİYECİLİK O DEĞİL

Yerel yönetimlerin artık yol yapan, kanalizasyon yapan durumdan çıkartılması gerekiyor. Yolu yaptın, bitti, ne olacak? Asıl belediyecilik sorusu o zaman ortaya çıkıyor. Belediye deyince akla gelen grup yolu, mahalle içi yol, kanalizasyon, içme suyu. Halbuki belediye o değil. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde bir İlçe Belediyesinin ne olması gerektiğini uygulama ile göstereceğiz. “diye konuştu.

 Başkan Adayı Eker  “ Sevgili Hemşerilerim  Çok şükür, sahadaki ziyaretlerimizde halkımız tarafından güzel bir şekilde karşılanıyoruz. Halkımızda ciddi bir heyecan olduğunu görüyoruz. AK Parti farkıyla  Ekinözü'müzün sorunlarını en küçük ayrıntısına kadar inceleyerek projelerimizi yapıyoruz. Çok ciddi ve Ekinözü'ne  mesafe kat ettirecek dokunuşlarla projeler hazırlıyoruz. Ekinözü'ne hizmeti halkın ayağına götüren, halkın taleplerini değerlendirip, bunları halka hizmet olarak dönüştürecek bir gönül belediyeciliği kazandıracağız. Toplum için çalışan herkes bizim için çok kıymetlidir. Biz de Ekinözü'müzün  yönetiminde toplumsal hassasiyetleri bulunan tüm kardeşlerimizin de söz sahibi olması taraftarıyız” diye konuştu.

BİZLER HEP BİRLİKTE BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Eker , AK Parti'de kırgınlıklara ve ayrıştırıcı söylemlere yer vermeyeceklerinin altını çizdiği ziyarette şunları söyledi: "Bizler hep birlikte büyük bir aileyiz. Geniş bir aile olarak tüm  Ekinözü’nü kucaklayıp, siyasete, eski yeni demeksizin herkesle el ele tutuşacağız. Hayal ettiğimiz Ekinözü’nü  hep birlikte gerçekleştireceğimizi düşünüyoruz. Geçmişteki kırgınlık ya da ayrıştırıcı söylemlere kesinlikle partimizde bundan sonra yer vermeyeceğiz. Hedefimiz, her şeyin en iyisine layık olan Ekinözü’ne hizmetleri yine AK Partimizin getireceği bilinciyle yolumuza devam etmek ve  Ekinözü’nü her bakımdan hakettiği noktaya taşımaktır. Evlerine misafir olduğumuz vatandaşlarımızla Sevdamız Ekinözü için Şehrimizin 2023 hedeflerindeki marka değeri olması yolunda hazırladığımız projelerimizi istişare ettik.".

Başkan Adayı Eker son olarak ise; Bu buluşmalarının siyasetçi-halk buluşması değil, aile fertlerinin bir araya gelmesi olduğunu dile getirerek, vatandaşlarla kurdukları gönül bağını tüm hizmetlerin üstünde tuttuklarını anlattı.

Son Güncelleme: 21.02.2019 16:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326