Başkan Aydın'dan Anlamlı Ziyaret

Göksun Belediye Başkanı ve AK Parti Göksun Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun Aydın, beraberinde AK Parti Göksun İlçe Başkan Vekili Şükrü Gül, Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer ile birlikte, Cumhur İttifakı kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Göksun İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Başkan Aydın'dan Anlamlı Ziyaret

Başkan Aydın'dan Anlamlı Ziyaret

Göksun Belediye Başkanı ve AK Parti Göksun Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun Aydın, beraberinde AK Parti Göksun İlçe Başkan Vekili Şükrü Gül, Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer ile birlikte, Cumhur İttifakı kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Göksun İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

15 Ocak 2019 Salı 16:02

MHP Göksun İlçe Başkanı Fatih Üstün ve teşkilat üyeleri tarafından sıcak ve samimi bir şekilde karşılanan Başkan Aydın, ziyarette yaptığı konuşmada, “Bir partinin adayı olmak belki o partiye karşı sorumluluğunuzu ispat etmeyi gerektirir. Ancak iki partinin ittifakıyla aday olmak iki partinin mensuplarının sorumluluğunu üstlenerek buna göre hareket etmeyi gerektirir. Bu sorumluluğun farkındayız. Bu sorumluluğumuzu yerine getirmek içinde MHP ilçe teşkilatı ile kol kola, omuz omuza ve gönül gönüle bir kampanya yürüteceğiz” dedi.

31 Mart 2019 yerel seçimleri için AK Parti ve MHP’nin yetkili organları tarafından alınan ittifak kararındaki hedefin; ülkenin geleceğini garanti altına almak, istiklalin ve istikbalin korunması olduğuna işaret eden Başkan Aydın, konuşmasında şunları kaydetti:

“Büyüklerimiz, yetkili organlarımız 31 Mart 2019 yerel seçimlerde bir ittifak kararı almış bulunmaktadır. Bize düşen parti başkanlarımızın, yetkili organlarımızın almış olduğu karar doğrultusunda yürümek olmalıdır. Bugün biz de bunun için buradayız. Netice itibariyle hepimizin hedefi bu ülkenin geleceğini garanti altına almak, istiklalimizi ve istikbalimizi korumaktır. İşte bu anlamda yapılmış olan ittifak vesilesiyle yerel seçimlerde ittifakın Göksun Belediye Başkan Adayı olarak belirlenmiş bulunuyorum. Ben bundan dolayı liderlerimize ve partilerimizin yetkili organlarına şükranlarımızı arz ediyorum. Bir partinin adayı olmak belki o partiye karşı sorumluluğunuzu ispat etmeyi gerektirir. Ancak iki partinin ittifakıyla aday olmak iki partinin mensuplarının sorumluluğunu üstlenerek buna göre hareket etmeyi gerektirir. Sorumluluğumuzun bin kat arttığının farkındayız. Bu sorumluluğumuzu yerine getirmek için de ilçemizde MHP ile kol kola, omuz omuza ve gönül gönüle bir kampanya yürüteceğiz. Bunu şahsımız ve nefsimiz için değil, milletimiz için, ülkemiz için, bayrağımız için elde etmek zorundayız.”

-“15 Temmuz’da da Omuz Omuza Meydanlardaydık”

15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında ve sonrasındaki demokrasi nöbetlerinde de MHP teşkilatı ve partilileri ile omuz omuza meydanlarda nöbet tuttuklarını dile getiren Başkan Aydın, konuşmasına şöyle devam etti:

“Bugün çok güzel bir toplulukla karşı karşıya kaldık. Ben önce sayın ilçe başkanıma, Ocak Başkanıma ve MHP ile birlikte olan siz değerli arkadaşlarıma şükranlarımı arz ediyorum. Böyle bir sıcak karşılama bizi son derece mutlu ve memnun etmiştir. Aslında bir taraftan konuşurken bir taraftan duygulandığımı gizleyemiyorum. Çünkü bu millet öyle asıl bir millet ki, eğer memleket meselesi gündeme gelmişse her şeyi ikinci plana almak suretiyle birinci planında vatanı, milleti, memleketi ve bayrağı var. Bundan dolayı biz bir araya gelebiliyoruz. Bunu en güzel örneklerinden biri 15 Temmuz'dur. Bir ay beraber yine böyle omuz omuza nöbet tuttuk meydanlarda. Gerekirse bu ülkenin bekası için yine aynı şeyi yaparız. İstiklalimiz ve istikbalimiz bizim için her şeyden önemli. Bu vesileyle bu duygularla ben hepinize çok çok teşekkür ediyorum. Bir kardeşiniz olarak, ittifak adayı olarak, belediye başkanı olarak üzerime düşen sorumluluğun, ağırlığın farkındayım. Buna göre de hem şahsım, hem temsil ettiğim partim, hem de ittifak ettiğimiz başkanlarımızla ve neferleriyle birlikte bu yolda çok ciddi bir gayret sarf edeceğiz. Rabbim inşallah hepimizi çıktığımız yolda muzaffer ve mutlu kılar. Ondan sonra halkımızın mutluluğu ve refahı için belediye hizmetlerini de hep beraber yaparız.”

-“Partimizin Kararına Saygılıyız, Hüseyin Coşkun Aydın Başkanın Yanındayız”

MHP Göksun İlçe Başkanı Fatih Üstün'de yaptığı konuşmada, Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatının her kademesi ile Göksun Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun Aydın'ın yanında olduklarını söyledi.

Üstün, konuşmasında şunları kaydetti:

"Biz, Göksun İlçe Teşkilatı olarak genel merkezimizin aldığı karara her zaman olduğu gibi bu günde saygılıyız ve bağlıyız. Allah'a şükür bu dönem çok rahat bir seçim geçecek. İnşallah Göksun'umuza hayırlı olur. Bize de MHP  olarak üstümüze ne görev düşüyorsa başkanımızın yanındayız. Teşkilat olarak, parti olarak, ocak olarak, sendika olarak bu seçimde ne yapılması gerekiyorsa başkanımızın yanındayız. Kendisine de teşekkür ediyorum burayı ziyaretinden dolayı. Allah yardımcımız olsun"

Ziyarette, MHP Göksun İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri, Ülkü Ocakları Göksun Başkanı Hanifi Kolukısa ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Göksun Ziraat Odası Başkanı ve MHP Göksun Belediye Başkan Aday Adayı Selim Cüce, MHP Belediye Meclis Üyeleri ve partililer yer aldı.(haber merkezi)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326