Başkan Çeleğen, göreve hazır olduğunun sinyalini verdi

Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, yerel seçimlerle ilgili yaptığı değerlendirmede göreve hazır olduğunu belirtti.

Başkan Çeleğen, göreve hazır olduğunun sinyalini verdi

Başkan Çeleğen, göreve hazır olduğunun sinyalini verdi

Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, yerel seçimlerle ilgili yaptığı değerlendirmede göreve hazır olduğunu belirtti.

17 Kasım 2018 Cumartesi 23:41

‘Biz Ak Parti sevdalısıyız’ diyen Çeleğen; “Bize görev verilmese bile ülkemiz ve partim için canla başla çalışacağım.” dedi.

Görev süresi boyunca, Ak Parti Milletvekilleri ve Büyükşehir Belediyesinin desteği ile bir çok hizmeti ilçeye getirdiklerini anlatan Başkan Çeleğen, görev verilmesi durumunda, yeni dönemde ekonomik, sosyal ve kültürel projelerin hayat geçirileceği bir yol haritası çizeceklerini ifade etti.

Yeniden başkanlığı kazanması durumunda en çok arzu ettiği hizmetleri sıralayan Çeleğen; “Şehirleşme anlamında yarım projeleri tamamlamak için elimizden gayreti göstereceğiz.

En çok arzu ettiğimiz konulardan biri de ilçemize Meslek Yüksekokulu yada üniversitenin bir bölümünün kurulması. Bunun için mücadele edeceğim. Ekinözü doğal kaynaklarıyla kendine yetecek bir ilçe. Biz bu kaynakları gün yüzüne çıkartacağız. Yeni Cumhurbaşkanlığı sistemiyle 5 yılda ilçemize çok büyük hizmetlerin olacağına inancım tam. Bizde bu yolda elimizden geleni yapacağız.” diye konuştu.

Geride bıraktığı 4,5 yılık hizmet süresini değerlendiren Çeleğen şunları söyledi:

“Göreve geldiğimizde dosya hazırlatıp Ekinözü’nün olmazsa olmazlarını il başkanımız ve bütün milletvekillerine verdik. 4,5 yılda ilçemize alt ve üst yapıda birçok hizmet getirdik.

Belediyemizin imkanlarıyla Kalecik taş ocağı yaptık. Nikah saray, düğün salonu yaptık. 4 tane halı saha yaptık. Kırsal mahallelerimizin parke taşı eksiklerini giderdik. Geldiğimiz noktada, 31 Martta bize görev verilirse en çok hayata geçirmek istediğim hizmet içmelerle ilgili. Buraya jeoloji mühendisi aldık. İçmedeki maden suyumuzun şişelenmesiyle ilgili raporlar var. Bu suyu hem maden suyu hem de futbolcu içeceği olarak kurulacak tesiste hizmete sunmak istiyorum.

“BELEDİYEMİZİ SIFIRDAN KURDUK SAYILIR”

“Göreve geldiğimizde belediyemizin bir tane kamyonu yoktu. Bugün 4 tane var. Bunların yanında bir iş makinesi, arozöz ve çöp kamyonu araçlarını belediyemize kazandırdık, Allaha şükür garajımız araçlarla doldu. Ayrıca belediyemizde bir tane üniversite mezunu, hizmet edecek personel yoktu. Göreve gelir gelmez ilk iş 7-8 tane teknik personel aldık. Belediyemizi sıfırdan kurduk sayılır.” (Muttalip Akkuş)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326