Başkan Erkoç: “makro üretime var mısınız?”

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye İsrafı Önleme Vakfı iş birliği ile düzenlenen Mikrokredi Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Başkan Erkoç: “makro üretime var mısınız?”

Başkan Erkoç: “makro üretime var mısınız?”

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye İsrafı Önleme Vakfı iş birliği ile düzenlenen Mikrokredi Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

16 Mart 2018 Cuma 11:46

Kahramanmaraş Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde düzenlenen programa, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, TİSVA yetkilileri ve mikrokredi kullanarak iş sahibi olan bayanlar katıldı.

Programda açılış konuşmaları bölümünde kürsüye ilk gelen Türkiye İsrafı Önleme Vakfı Bölge Müdürü Mustafa Pehlivan gelerek mikrokredi uygulaması konusunda bilgiler verdi.

Daha sonra kürsüye gelen Mesleki Eğitim Şube Müdürü Mustafa Tuncer Okumuş, Büyükşehir Belediyesi’nin mikrokredi konusunda yürüttüğü çalışmalara ilişkin bilgiler aktardı.

EL EMEĞİ GÖZ NURU ÜRÜNLER ÇOK ÖNEMLİ

Programda konuşma yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, ''Ticarette de birlik ve beraberlik çok önemli, takım ruhu çok önemli yani aynı işi yapan arkadaşlarımız bir araya gelebilirler. Bu konuda biz de elimizden geldiğince yardımcı olacağız. Sadece Maraş pazarında değil sizler tüm dünya pazarına ürünlerinizi çıkartmalısınız.

Özellikle el sanatları konusunda tüm dünyada fikir oluşturacak inancındayım. Bununla ilgili web sayfaları oluşturmanız lazım. Çok kıymetli el emeği göz nuru işleriniz var'' diyerek hanımlara işlerini büyütmeleri konusunda fikirler sunarak desteklerini de belirtti.

MAKRO ÜRETİME VAR MISINIZ?

Bu özel işlemelerin tüm dünyada ilgi uyandıracağı inancında olduğunu ifade eden Başkan Erkoç, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Artık mikrodan makroya geçme yolundayız. Ben inanıyorum ki sizin hepinizin samimiyeti ve gayreti Allahın yardımıyla çok önemli başarılara imza atacaksınız. Çünkü sizler kendinizi ispatlamış insanlarsınız. Hem büyükşehir olarak biz, hem de saygı değer Cumhurbaşkanımız her zaman yanınızda. Ben inanıyorum ki Kahramanmaraş ekonomisini çok güçlü hale getireceksiniz. Biz her zaman sizlerin yanında olacağız. Hep beraber üreteceğiz inşallah. Gün birlik ve beraberlik günü beraber yürüme günü. İnşallah bunu ticarette de bekliyoruz, gruplar oluştururuz inşallah. Bu ürünlerin pazarlanması konusunda inşallah biz de büyükşehir olarak tüm imkânlarıyla sizlerin yanında olacağız.''

TARİHİ İŞLER YAPIYORUZ

Ürünlerin tüm dünyada satılması için gayret göstereceğini söyleyen Başkan Erkoç, ''Çok önemli yatırımlara imza atıyoruz. Sizlerin desteği ile tarihi işler yapıyoruz. Kahramanmaraş’ımız hamdolsun 2014’de büyükşehir oldu. 2014’den bu yana seferberlik ilan ettik adeta tüm ilçelerde her tarafta belediyemizi kurduk. Ve projelerimiz hamd olsun halkımızın hizmetine girmeye başladı. Kahramanmaraş’ımız her alanda ön plana çıkmaya başladı. Kahramanmaraş ekonomisini güçlü hale getireceğiz. Başta kayak merkezimiz olmak üzere sosyal tesislerimizin alt yapısını yapıyoruz, kapalı çarşıları eski çarşıları restore ediyoruz. Bunları Kahramanmaraş’ımıza dışarıdan insan gelsin diye yapıyoruz. Hamd olsun kayak merkezinden dolayı kentimize şehir dışından gelen insan sayısı 3000’den fazla. İnşallah yeni alanlar yapacağız. Rafting alanları su sporlarıyla ilgili, büyük mesire alanları yapıyoruz. Bunları yapma sebebimiz dışarıdan insanlar gelsin diye yapıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz'' diyerek sözlerini tamamladı.

Açılış konuşmalarının ardından mikrokrediye verdiği desteklerden dolayı Türkiye İsrafı Önleme Vakfı tarafından Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a Teşekkür Plaketi verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326