Başkan Erkoç’a Portre Hediye

Kahramanmaraş’ın Onikişubat İlçesi Gazi Ortaokulu öğrencileri Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek portre hediye ettiler.

Başkan Erkoç’a Portre Hediye

Başkan Erkoç’a Portre Hediye

Kahramanmaraş’ın Onikişubat İlçesi Gazi Ortaokulu öğrencileri Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek portre hediye ettiler.

05 Aralık 2018 Çarşamba 11:50

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’u okullarına davet eden Onikişubat Gazi Ortaokulu öğretmenleri Başkan Erkoç’a kendi çizdikleri portreyi hediye ettiler.

Okula gelişinde Başkan Erkoç’un etrafını saran öğrenciler sevgi gösterisinde bulundular.

Başkan Erkoç ilk önce Okul Müdürü İbrahim Gökceken’i ziyaret ederek, oradan da öğretmenler odasına geçti ve öğretmenlerle sohbet etti.

Daha sonra okulda öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada: “Sevgili çocuklar sevgili kardeşlerim sizler bizim için çok önemlisiniz. Sadece aileleriniz için değil, hem bu şehir, hem bu ülke için çok değerlisiniz. Bizler sizin ikinci veliniziz.

Sizlerin en iyi şartlarda eğitim alması, en iyi şekilde yetişmeniz için, en donanımlı hale gelmeniz için, Kahramanmaraş’ımızda tüm imkanlarımızı seferber ettik. Sizlerin kendinizi yetiştirmeniz çok önemli. Kendinizi geleceğe iyi hazırladığınızda, iyi bir öğrenci, iyi bir insan olduğunuzda bu hem aileniz, hem şehrimiz hem de Türkiye’miz için çok önemli. Bakın şu anda ülkemizi yöneten Cumhurbaşkanımız, meclis başkanımız, bakanlarımız hep bu sıralardan geçti. Bu sıralardan geçmeden kimse bu ülkeyi yönetemez.

Gelecekte hem şehrimizi yönetmek için, hem ülkemizi yönetmek için hem de insanlara faydalı olabilmek için, iyilik yapmak için sizlerin başarısı çok önemli. Bunun için ne yapacağız? Öncelikle ailemizin, öğretmenlerimizin sözünü dinleyerek arkadaşlarımızla iyi ilişkiler kurarak, derslerimize iyi çalışacağız, spor yapacağız ve kendimizi daha donanımlı hale getireceğiz.

Ben de ilkokulu bitirdiğimde Gazi Ortaokulu’nda okumuştum. İnşallah sizleri gelecekte büyükşehir belediye başkanı olarak, milletvekili, bakan olarak görmek istiyoruz. Ailelerinize selamlarımı iletiyorum, hepinize başarılar diliyorum” dedi.

Onikişubat Gazi Ortaokulu Müdürü İbrahim Gökceken, okullarında hazırlanan portreye ilişkin yaptığı açıklamada: “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımızın eğitime verdiği desteklerden dolayı kendisinin ilimize kazandırdığı hizmetleri bir film şeridi şeklinde çizerek kendi portresini de ekledik. Eğitim alanına ve okulumuza verdiği desteklerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’a teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşantısında başarılar diliyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326