Başkan Güven; “Kal derlerse kalır, git derlerse gideriz”

Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde önemli projelere imza atan Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven,  partisinden görev verilmesi durumunda 2019 yılında yapılacak yerel seçimlere hazır olduğunu belirtti.

Başkan Güven; “Kal derlerse kalır, git derlerse gideriz”

Başkan Güven; “Kal derlerse kalır, git derlerse gideriz”

Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde önemli projelere imza atan Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven,  partisinden görev verilmesi durumunda 2019 yılında yapılacak yerel seçimlere hazır olduğunu belirtti.

18 Kasım 2018 Pazar 01:04

Başkan Güven; “Partimiz vereceği her göreve hazırız. Biliyorsunuz mevcut başkanların adaylıkları alınmıyor. Bundan sonra bize ne denirse yapmaya hazırız. Kal derlerse kalır, git derlerse gideriz. Partimizin, davamızın arkasındayız.” dedi.

Yerel seçimlerin önemine işaret eden Güven; “Bu seçim önemli. Yeni hükümet sistemini yıkmaya çalışanlar bir araya gelecek. Milli olanlarda bir araya gelecek. İnşallah Cumhurbaşkanımız ve yerel idarecilere güvenen halkımızın feraseti ile bu seçimden de iyi bir şekilde çıkacağız.” şeklinde konuştu.

“5 YIL İÇİNDE 0 BORÇ”

Aday olması durumunda borçsuz bir Afşin belediyesi hedefinin olduğunu aktaran Başkan Güven;  

“Görev verilmesi durumunda borçsuz belediye planlıyoruz. Bölgenin oransal olarak en borçlu belediyesini biz devraldık. 20 milyon bütçe geliri, 60 milyon borç devraldık. Önemli ölçüde borcu azalttık. Bundan sonraki 5 yıl içinde 0 borç hedefimiz var.

Şehrimizin altyapısı biti, üst yapı tamamlandı, sosyal, kültürel, parkalar yapıldı. Yeni ihtiyaçlar çıkacak. Bu süreç içerisinde çok büyük bir yeşil alan Afşin’e kazandıracağız. Bunun dışında ekonomik yatırmalarımız var. Güneş enerji santralimiz bir aya hizmete girmek üzere. Artık çarkın işlediği bir belediye var. Yeni dönemde bunun üstüne koyacağız. Gelecek yıldan itibaren yeni Afşin oluşmaya başlayacak.” diye konuştu.

“VAATLERİMİZİ YERİNE GETİRDİK”

Göreve gelirken seçim beyannamesinde verdiği sözlerin hemen hemen hepsini hayata geçirdiğini kaydeden başkan Güven, beyannamede ön görülemeyip ilçenin ihtiyacı olan yatırımların da altına imza attıklarını ifade etti.

Güven şöyle konuştu:

“Seçim beyannamemde halkımıza, 5 yıl içerisinde yapmadığımız vaat kalmayacak demiştik. Vaatlerimizi yerine getirdik. Kalan sadece şu 2,5 milyon metrekare yol yaptık. Sadece bazı yerlerde birkaç sokağımız kalmıştır. Ayrıca seçim beyannamemizde olamayıp ilçenin ihtiyaç duyduğu yatırmaları yaptık. Bölgenin en büyük asfalt plentine sahibiz. Beton elemanları farikası beyannamemizde yoktu kurduk. Bir eksiğimiz var, oda fidanlık  arazisi. Bize 8 ay önce kazandırıldı. Oraya yaşam merkezi yapacağımızı vaat etmiştik. Hazır olmadığı için yapamadık. Yerine Rabia parkını yaptık.”  (Muttalip Akkuş)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326