Başkan Sarıaltun’dan Bayram Mesajı

Çağlayancerit Belediye Başkanı Hanifi Sarıaltun, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Sarıaltun’dan Bayram Mesajı

Başkan Sarıaltun’dan Bayram Mesajı

Çağlayancerit Belediye Başkanı Hanifi Sarıaltun, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

01 Mayıs 2022 Pazar 16:04

Sarıaltun, mesajında; “Toplumsal hayatımızda önemli yeri olan bir bayrama daha ulaşmanın ve milletçe birlik, beraberlik ve huzur içinde idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Bayramların, insanlar arasındaki sevinç, coşku ve mutluluğu artırdığını aktaran Başkan Hanifi Sarıaltun, şu değerlendirmelerde bulundu:

“Bayramlar; paylaşıldığı, dil, din, renk ve kültür ayrımı gözetmeksizin, birlik ve beraberliğimizin pekişmesine, kardeşliğimizin gelişmesine, yardımlaşma ve dayanışmanın artmasına katkı sağlayan müstesna günlerdir.

Böyle kutsal günlerde, bizleri bir arada tutan değerleri yaşatmak, birlik ve beraberliğimizi korumak, huzur ve barış ortamını sürdürmek, kardeşlik duygularımızı geliştirmek için daha çok çaba göstermeliyiz.

Bu özel günlerde başta anne ve babalarımız, eşimiz, akrabalarımız olmak üzere tüm dostlarımızı ve komşularımızı unutmayalım. Onların yanında olduğumuzu; sevinç ve kederlerini, varsa sıkıntılarını paylaşmaya hazır olduğumuzu hissettirelim.

Ben bu vesileyle hemşerilerimizin Ramazan Bayramını kutluyor, hayırlı bayramlar diliyorum.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326