‘Bayramımız mübarek olsun’

Değerli okurlarım; Bir ay boyunca Sırf Allah rızası için nefsimiz ile savaşıp,Kutlu bir Ramazan’ı daha Hak Huzuruna gönderdik.İnşallah Rabbimiz Ramazan oruçlarımızı kabul görmüş, ve bizlerden memnun kalmıştır.

‘Bayramımız mübarek olsun’

‘Bayramımız mübarek olsun’

Değerli okurlarım; Bir ay boyunca Sırf Allah rızası için nefsimiz ile savaşıp,Kutlu bir Ramazan’ı daha Hak Huzuruna gönderdik.İnşallah Rabbimiz Ramazan oruçlarımızı kabul görmüş, ve bizlerden memnun kalmıştır.

06 Haziran 2019 Perşembe 11:26

Öyle güzel Bir rabbe sahibiz ki, bizlere adeta ödül gibi, tutulan oruç akabinde bir Bayram vermiştir. Bu nedenle Rabbimizin  bu güzel ikramlarının kıymetini bilelim ve huzuru onun çizginden ayrılmayarak, bulmaya çalışalım.

Evet işte Bayram, işte güzellik, işte huzur. En kalbi duygularımla bayramınızı tebrik ediyorum. Benim için Bayram bazen hüznü anımsatır. Hepimizin kaybettiği yakınları, aramızdan ayrılan sevdiklerimiz vardır. Bir zamanlar tamdık yıllar geçtikçe eksiliyoruz. Ben Bayram da arıyorum kaybettiğim yakınlarımın yokluğunu. Rabbim bayramları hürmetine onları rahmetiyle kucaklasın.

Onlara da Bayram olsun onlar da mutluluğa,tebessüme tıpkı bizler gibi Nail olsunlar. Onları kabirleri başında mutlaka ziyaret edelim vefa borcumuzu yerine getirelim. Büyüklerimiz akraba ve dostlarımız ile bol sıla-i rahim yapalım.Bu bayramda yalnız bırakmayalım ve her Bayram ve özel gün  de olduğu gibi elimizi ,kalbimizi, dilimizi semalara  açarak dilekler diliyoruz kabul olması ümidiyle. Benimde dileğim; öncelikle vatanı toprağı için can veren şehitlerimiz için minnet ve Şükranlarımı sunuyor, yakınlarına bir kez daha sabırlar diliyorum. Ve hala ülke için Bayram seyran yaşamayan tüm güvenlik güçlerimize Allah razı olsun diyor ve kaza bela yaşamamalarını diliyorum. Ülkemiz için her türlü hainliği yapanlara Allah fırsat vermesin, aleyhimize atılan tüm düğümleri Rabbim çözüp biz İslam neferlerini her zaman zalimin karşısında ,yıkılmayan güç eylesin..Rabbim hastane köşelerinde  Bayram geçiren tüm hastalarımıza Şafii ismi hürmetine şifa, tüm dertlilere derman, borçlulara Sefalar eylesin.Açlık ile imtihan olan tüm kardeşlerimize nimetlerinden ikram etsin.

Ortadoğu üzerine doğan karanlık güneşi aydınlatıp, mazlum kardeşlerimize zulümler yaşatılmasına izin vermesin. Mücahit’lere her zaman Zafer ışığı yaksın. Tekrardan Ramazan bayramının Gönüllere inşirah getirmesini diler, küçüklerin yanaklarından, büyüklerin ellerinden öperim. 

Sevgiler.

Anahtar Kelimeler:
Bayram
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326