“Biz ihanetin kurtuluş savaşını yaşadık. Hedefte Erdoğan vardı”

15 Temmuz 2016 FETÖ darbe girişiminin ardından 3 yıl geçti. Tarihe Türk milletinin kutsal zaferi, ihanet şebekesi FETÖ örgütünün ise kara gecesi olarak geçti. Demokrasimiz için kendini siper eden Tüm şehitlerimizi, saygı ve dua ile anıyor tarihin kara lekesi olan, ihanet şebekesini lanetliyorum.

“Biz ihanetin kurtuluş savaşını yaşadık. Hedefte Erdoğan vardı”

“Biz ihanetin kurtuluş savaşını yaşadık. Hedefte Erdoğan vardı”

15 Temmuz 2016 FETÖ darbe girişiminin ardından 3 yıl geçti. Tarihe Türk milletinin kutsal zaferi, ihanet şebekesi FETÖ örgütünün ise kara gecesi olarak geçti. Demokrasimiz için kendini siper eden Tüm şehitlerimizi, saygı ve dua ile anıyor tarihin kara lekesi olan, ihanet şebekesini lanetliyorum.

15 Temmuz 2019 Pazartesi 09:27

O gece biraz gündemden uzak kalmış, evimde dinlendiğim sırada bir an kulaklarıma gelen sela sesi ile irkildim. Gece sularında okuyan sela-i Şerif’e bir anlam veremedim? Ve gerçekten içimi korkutan o kara gecenin sinyalleri kalbimde zonkluyordu sanki. Çünkü okunan sela hayır habercisi değildi ve en kötüsü bu kadar vakitsiz okunmasıydı.

Sanki hepimiz ölecektik gibi bir hissiyata kapıldım, can havli ile sonuca kitlendim. Neler olacaktı? Bu sela niye? Sonra telefonlarıma gelen, ardı ardına mesajlar, ve aramalar koş Tv’yi aç Semra ülke elden gitti bizi öldürecekler?

Allahım ikinci bir şok? Bende panik atak yaratan bu gelişmeler ile kumandaya sarıldım. Evet DARBE!DARBE!!

Bu kelime bize tarih derslerinde dehşet verici bir plan olarak anlatılan 1982 Anayasası ve Kenan Evren dönemi ile bildiğim bilgiler dışında daha haince gelmemişti bana.

HAA bu darbe çok daha hainceymiş. Baş rolde FETÖ karaktersizi ve onun yurtiçi maşalarıydı. Evet Ülke Reis’i Erdoğan ve ailesi o hafta Marmaris’te tatil yapacaktı, bu cuntacıların hedefinde ilk olarak Erdoğan ve ailesini almak varmış. Erdoğan acaba nerde kaçtı mı, kaçırıldı mı diye ben bile düşünürken, ikinci bir kanalda Erdoğan’ın canlı yayın görüşmesi sırası ile aktarılmaya çalışılıyordu.

 “Sevgili Halkım sokağa!”

Hayır kaçmadı! Belki de sadece kendi ve ailesinin menfaatini düşünüp can havli ile kaçabilirdi? Ama kaçmadı.

Haa iktidar hırsımı dersiniz ona ? Yok hayır düşünün ki hayatınızın en değerli varlıkları olan ailenizle bir arada iken canınıza kast edilmiş ve öldürüleceksiniz haberi gelmiş? Dostum kim düşmanım kim? EGM Yanımda mı Ordu Yanımda mı korumalarım yanımda mı? Sorularına cevap vermeden Halkım deyip en samimi kucağı halkından isteyen bir reis halkına çağrı yaptı ve halk sokakta.

Biz de çıktık , biz de soluğu sokakta aldık.

”ALLAH tuzak kuranların en hayırlısıdır.” Diyor ya Enfal suresi işte bizdeki inanç bu yöndeydi. Hain fetö şebekelerini salmış sokağa vur geç sağ bırakma hedefe kitlen Erdoğan’ı istiyorum demiş.

HAA iki ateşle demokrasi tarihimizin en renkli Çağlarını yaşadığımız hükümeti devirip iki dakikada rejim değişikliğine imza atacağını düşünmüştüm ama NO NOO!

Halkın gücünü hesaba katmadın fetö! Kurtuluş savaşında , birinci ve ikinci dünya savaşlarında bu vatan için Kahraman olan Dedelerin torunlarını hafife aldın! Bir gece de frekans değişimi ile ülkenden yalancı, hain Gönül adamı olarak gittin ve it gibi kahraman olarak devirdiğin taht’ta kahraman gibi tesbih sağlayacağını hayal ettin! Hem de 249 canı tankların altın da eze eze ve silahla nankörce vura vura.

Tabi bizde sana boyun eğecektik kahraman kral ve halkı masalı kapanacaktı demi? Bu gece bizim ruhumuz kurtuluş savaşı, birinci dünya savaşı, ve Çanakkale muharebelerinden daha kuvvetli ve daha çok ölüme koştuk. Çünkü karşımızda Yabanci ülke düşmanlarımız ile değil, kendi insanımız kendi askerimiz vardı. En acısı da buydu. Düşmanın namlusuna değil dostun namlusuna hedef ettin bizi.

Mehmetlerimiz, Fatmalarımız cumhuriyetim ve başbakanım Benim canımdan daha değerlidir deyip, kendi canını siper ede ede senin hain planını bozdu fetö! Kardeşi kardeşe vurdurmanın en canlı örneğini sende gördük fetö! Yıllarca ticaretini çevirmene izin verip, Amerika’da çiftliğinde rahat rahat cirit at diye, sana gönderdiğimiz paranın bize kurşun olarak döneceğini hesap etmedik fetö!

Abla , abi sistemi ile dilinde Allah kelamı olan maşalarının belki bu ülkede Başkan olurum, vekil olurum paraya para demem düşüncesi ile yarın bizleri canlı canlı senin pençene atıp sana itaat edeceğimizi bilemedik fetö!

Ülke için karınca gibi örgütlenip aman işte din sevdasıdır yardım edelim gitsin deyip örgütlemene destek verip yarınlarımızı bir gece ansızın kafamıza kurşun yağdıracağını bilemedik fetö! Allah için bağış yaptık yüzler gülsün diye. Senin orda koltuğunda oturup her kuruş u sayarken gücünü kuruştan alıp daha zalimce planlar yapacağını bilemedik fetö!

Okullarında asker polis yetiştiriciliğine önem verdiğini anlayamayıp hayır yapıp gençlere yardım ediyor deyip, yarın o polis ve askerleri zalimce yetiştirip kendi kardeşini ezip geçen, baş aşağı kurşun yağdırıp vatanı üzerindeki mahsum halkını katledeceğini düşünemedik fetö! Senin için “Dön de bitsin bu hasret” diyen koca ve saf yürekli adamı planlarından bi haber edip hedefin başında onu ezmeye yeltendin fetö!

Binlerce insan belki suçsuz olduğu halde suçluymuş gibi günahsızca senin gazabının çarkı içinde hapsolmuş alınlarına vurulan kara leke ile evine aşına haram yaşıyor.. teşbih taşlarına ihanetin darbesi olarak bir taş daha ekledin mi? Ekmek yediği, üzerinde doğduğu vatanı bir közü kara makam hırsı ile sattım dedin mi? 249 insanı gözü açık bir şekilde öldürdüm dedin mi?  249 ailenin bacasından Çıkan dumanı onlara ateş olarak attım dedin mi?

Yıllarca çiftliğinde bu gecenin hesabını mı yaptın? Ezdim geçtim Zafer benim mi diyecektin fetö?? Yooo senin yalancıktan inandığın, fakat bizim gerçekten inandığımız Rabbimiz ;seni planlarının ipi ile geri çekti, sen biraz daha yaşa günah biriktir ben bu mazlum kullarıma bir ferahlık vereyim senin hesabını hem bu dünya hem ebedi dünya içinde senin yaptığın gibi en zaliminden göreceğim der  gibi  işitir gibi inandık..Yaşadığın her an şehitlerimizin acısı vicdanını eritsin!!  Yeni yüzyıla bir ihanetin daha imzasını en acısından attığın için Cehhenemin en büyük gazapları seninle olsun..

Bizler yatağımızda sabah hiçbir şey olmamış gibi uyanalım diye, o gece kendini siper eden tüm şehitlerimizi peygamber kucağında olmasını diliyor,Ailelerine ve acınız acımızdır deyip o geceyi unutmayan tüm halkımıza,ve O gecenin seyrini “halkımla ölürüm öleceksem “diyen başkanımıza tekrardan geçmiş olsun dileklerimde bulunuyorum..Rabbim bir daha yaşatmasın!!

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326