Büyükşehir Kurban Bayramına Hazır

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yaklaşan Kurban bayramı münasebetiyle bir dizi önlemler ve tedbirler aldı.

Büyükşehir Kurban Bayramına Hazır

Büyükşehir Kurban Bayramına Hazır

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yaklaşan Kurban bayramı münasebetiyle bir dizi önlemler ve tedbirler aldı.

14 Ağustos 2018 Salı 17:03

Vatandaşlarımızın sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir bayram geçirebilmesi için tüm gerekli tedbirleri aldıklarına dikkat çeken Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, büyükşehir belediyesi olarak bayram süresince de görevde olacaklarını duyurdu.

Başkan Erkoç konu ile ilgili yaptığı açıklamada: “Halkımızın huzur ve güven ortamında Kurban Bayramını geçirebilmeleri için Büyükşehir Belediyesi olarak gerekli tüm tedbirlerimizi aldık. Kurban Bayramı boyunca Büyükşehir Belediyemize ait otobüslerimiz halkımızı ücretsiz taşıyacak.

Zabıta ekiplerimiz ilimiz genelinde halkımızın mağdur olmaması için denetimlerini sıklaştıracak. Zabıtamız dilencilerden-seyyar satıcılara, trafikten, parklanmalara, açıkta gıda satışlarından kaldırım işgaline kadar birçok alanda denetim çalışmalarına devam edecek.

KASKİ nöbetçi ekipleriyle Kurban Bayramı süresince halkımıza hizmet verecek. Kurban Bayramı süresince Çağlayancerit 23, Afşin 110, Nurhak 50, Andırın 84, Ekinözü 99, Elbistan 181, Pazarcık 127, Türkoğlu 27 ve merkez ilçelerimiz 190 kişi olmak üzere ekiplerimiz görevleri başında olacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi çevre temizliğinden ilaçlama hizmetine kadar bütün unsurları ile göreve devam ederek halkımızın sorunsuz bir Kurban Bayramı geçirmesi için gayret gösterecek” diye konuştu.

Son Güncelleme: 14.08.2018 17:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326