Büyükşehir Okuma Kültürünü Aşılıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yaptığı etkinliklerle çocuklara kitap okuma kültürünü aşılıyor.

Büyükşehir Okuma Kültürünü Aşılıyor

Büyükşehir Okuma Kültürünü Aşılıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yaptığı etkinliklerle çocuklara kitap okuma kültürünü aşılıyor.

15 Ocak 2019 Salı 11:17

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kütüphaneler Müdürlüğü tarafından düzenlenen çeşitli etkinliklerle çocuklara kitap okuma alışkanlığı aşılanmaya çalışılıyor.

Kütüphaneler Şube Müdürlüğünce gerçekleştirilen "kitap analiz çalışması" çocuk evleri sitesinde yapıldı.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Kütüphaneler Şube Müdürü Hakan Ceren: “Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Evleri Sitesi'nde gerçekleştirdiğimiz programda ilk olarak okunacak kitaplar öğrencilere hediye edildi. Bir ay sonra kitabin yazarı ile birlikte öğrenciler kitabı yorumlayarak analiz edecekler.

Okuma kültürünü daha iyi aşılamak amacıyla programda ayrıca canlı müzik yapılarak, şarkılar söylenerek çocuklar motive edildi. Bu projeden çok memnun olan çocuk evleri sitesi yöneticileri çocuklara yönelik bu çalışmanın çok faydalı ve farklı olduğunu ifade ederek memnuniyetlerini dile getirdiler. Okumaya teşvik etmeye yönelik bu çalışma için öğrenciler de teşekkür ettiler. Kütüphaneler Şube Müdürlüğümüz bünyesindeki kütüphanemize de öğrencilerin haftada bir gün gelerek etüt çalışması yapmaları da devam ediyor” diye konuştu.(haber merkezi)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326