Büyükşehir’den Engelsiz Doğum Günü

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bugün doğum günü olan dört engelli çocuğa doğum günü partisi düzenledi.

Büyükşehir’den Engelsiz Doğum Günü

Büyükşehir’den Engelsiz Doğum Günü

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bugün doğum günü olan dört engelli çocuğa doğum günü partisi düzenledi.

19 Şubat 2019 Salı 17:32

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından Kültürpark Konferans Salonu’nda bugün doğum günü olan Hacı Muhammet Nedirli, Muhammed Zahid Yiğit, Hacı Ahmet Azınarı, Gökhan Gözübol isimli engelli çocuklara bir doğum günü partisi düzenlendi.

Engelli vatandaşların ve ailelerinin de katıldığı doğum günü partisine Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Harun Buz, Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Kurt, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ayşe Taşkıran, Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanı Hasan Balbaba, Engelli Hizmetleri Şube Müdürü Mehmet Fatih Akşam da eşlik ettiler.

Doğum günü çocukları için hazırlanan pasta alana getirilerek çocuklara üfletip mumların söndürülmesinin ardından Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç imzalı kutlama sertifikaları çocuklara verilerek çeşitli hediyeler takdim edildi.

Doğum günlerinin kutlanmasından oldukça memnun olan doğum günü çocuklarının mutlulukları gözlerinden okunurken, emeği geçenlere teşekkür ettiler.(Haber Merkezi)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326