Ceycey Giyimden Bayram Mesajı

Ceycey çocuk giyim firma yöneticisi Abdullah Ceyhan, Ramazan Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.

Ceycey Giyimden Bayram Mesajı

Ceycey Giyimden Bayram Mesajı

Ceycey çocuk giyim firma yöneticisi Abdullah Ceyhan, Ramazan Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.

11 Mayıs 2021 Salı 12:41

Ceyhan mesajında şu temennilerde bulundu;

“Ülkemiz ve Milletimizin birlik ve beraberliğini pekiştiren, milli ve manevi duyguların çağladığı, toplumsal yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığı, ihtiyaç sahiplerinin her zamankinden daha fazla hatırlandığı Ramazan bayramını hep birlikte karşılamanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörünün kuvvetlendiği, dargınlıkların unutulduğu, toplumsal barışın, millet olma bilincinin ve birlikte yaşama iradesinin güç kazandığı günlerdir. Biliyoruz ki; sevinçler, mutluluklar paylaştıkça çoğalır, acılar ise paylaştıkça azalır.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşerilerimin, Ramazan Bayramını en içten duygularla kutlar, bu vesile ile aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anar, herkese sevdikleri ile birlikte, korona virüs belasından uzakta sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmelerini diler, selam ve saygılarımı sunarım.”

Son Güncelleme: 11.05.2021 14:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326