Çırakoğlu Yapıdan bayram mesajı

Çırakoğlu Yapı Şirket Müdürü Mehmet Ali Çırak, Kurban Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

Çırakoğlu Yapıdan bayram mesajı

Çırakoğlu Yapıdan bayram mesajı

Çırakoğlu Yapı Şirket Müdürü Mehmet Ali Çırak, Kurban Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

20 Ağustos 2018 Pazartesi 10:34

Mehmet Ali Çırak mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Millet olarak bizi birbirimize düşürmek, gücümüzü zayıflatmak, kardeşi kardeşe kırdırmak için nice dâhili ve harici oyunlar sergilenmektedir. Unutulmamalıdır ki çatışmayı körüklemekten, insanları katletmekten ve insanların kalplerine korku salmaktan medet umanların başarı elde etmeleri mümkün değildir. Allah`ın yardımıyla yaşadığımız acıların üstesinden gelecek, huzura ve sükûna yeniden kavuşacağız. Müslümanlar, merhametin ve adaletin olduğu bir dünyayı tüm insanlığa göstermelidirler. Barışı ve esenliği pekiştirelim. Evlatlarımızın, kardeşlerimizin, canlarımızın akan kanlarına dur diyelim. Ümitsizlik vadilerinde yuvarlanan insanlığa ümit olalım. Bayram sevincini evlerimizde ve bulunduğumuz bütün bölgelerde yaşatalım.

Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin, yurt dışında Dünyanın değişik ülkelerinde yaşayan milletimizin, gönül coğrafyamızdaki kardeşlerimizin ve âlem-i İslâm`ın Kurban Bayramlarını tebrik ediyorum.”

Son Güncelleme: 20.08.2018 12:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326