Cüneyt Yücel; “Biz halkımızın önce gönlüne sonra oyuna talip olduk”

Kahramanmaraş’ta, Ak Parti teşkilatlarında yerel seçim hareketliliği tüm hızıyla sürerken, partinin Afşin cephesinde belediye başkanlığına aday aday olanlar, projelerini ve yol haritalarını bir bir açıklamaya başladı.

Cüneyt Yücel; “Biz halkımızın önce gönlüne sonra oyuna talip olduk”

Cüneyt Yücel; “Biz halkımızın önce gönlüne sonra oyuna talip olduk”

Kahramanmaraş’ta, Ak Parti teşkilatlarında yerel seçim hareketliliği tüm hızıyla sürerken, partinin Afşin cephesinde belediye başkanlığına aday aday olanlar, projelerini ve yol haritalarını bir bir açıklamaya başladı.

17 Kasım 2018 Cumartesi 16:19

Kentin kuzeyinde önemli ilçeler arasında bulunan Afşin’i yönetmeye talip olan isimlerden biride Afşin Belediyesi Meclis Üyesi ve Şehir İçi Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Cüneyt Yücel.

Yücel, genç yaştan itibaren aktif siyasetin içinde bulunarak ilçe yönetiminde birçok biriminde görev yaptı. 32 yaşındaki Yücel, Ak Partinin Türkiye’nin en genç belediye başkan aday adayları arasında yer amasıyla dikkat çekiyor.

Cüneyt Yücel; “Afşin dışında bir hayalimiz olmadı. Bu hayalimi de Allah nasip ederse ilçeme, halkıma hizmet ederek gerçekleştireceğim. Biz halkımızın önce gönlüne sonra oyuna talip olduk. Proje ekibim hazır. Belediye demek proje demek. Projelerle bakanlıkların kapılarını aşındırmak gerek. Biz bunu yapacağız.” dedi.

Kendini, ‘gençliğin adayı’ olarak niteleyen Yücel, insanları kucaklayıcı bir yönetim biçimi benimsediğini,  halkla iç içe olacağını ifade ederek;    

“Belediyeciliğin nasıl bir kavram olduğunu biliyorum. Babam 35 yılık belediye personeli. Belediyedeki yapının nasıl işlediğini hem meclis üyesi olarak hem de baba mesleği olarak biliyorum. Ayrıca Ak Parti teşkilatının uzun yılar aktif şekilde içerisinde yer aldım. Gençliğin gösterdiği bir adayım. Bu Milet kendine hizmet edecek genç, dinamik, enerjisi olan adaylar istiyor. Bizde bu genç nesilden olarak belediye başkanlığına talip olduk.

İnsanlar artık yol, su, alt ve üst yapı gibi hizmetlerin belediyelerin asli görevi olduğunu biliyor. Ülkemizde siyasette yeni bir yol açıldı. Bu yol gençlerle ilerleyecek. Bunun cumhurbaşkanımız, liderimiz recep Tayyip Erdoğan’da söylüyor. Bizde liderimizin bu öğretisinden yola çıkarak 2019 yılındaki mahalli seçimlerde aday adayı oldum.” diye konuştu.

“AFŞİN DIŞINDA BİR HAYALİMİZ OLMADI”

Halkın içinden biri olarak vatandaşların nasıl bir belediye başkanı görmek istediğini anlatan Yücel;

“Afşin halkı artık şunu istiyor; düğün olduğunda düğünü bilecek, cenaze olduğunda cenazeyi, hastam olduğunda hastamı bilecek, halk bunları istiyor. Başkanlar belediyeyi evi olarak görüp kabullenecek. O zaman asli görevleri yaptığında övünemez. Yani yol yapmakla, çöp toplamakla, su şebekesi çekmekle övünemez. Zaten Milet belediye başkanını seçerken başkanın bunları yapmakla mükellef olduğunu biliyor. Geriye kalan tek şey, vatandaşın gönlünü kazanmak, hatır sormak, sohbet etmek. İlçede esnafından tutun çiftçisine kadar toplumun her kesimi bunu istiyor. Afşin dışında bir hayalimiz olmadı. Bu hayalimi de Allah nasip ederse ilçeme, halkıma hizmet ederek gerçekleştireceğim.” İfadelerini kulandı.

“PROJELERLE BAKANLIKLARIN KAPILARINI AŞINDIRACAĞIZ”

Belediye başkanlığına seçilmesi durumunda ilçe için yol haritasını da şimdiden belirleyen genç aday adayı şunları kaydetti:  

“Proje ekibim hazır. Belediye demek proje demek. Projelerle bakanlıkların kapılarını aşındırmak gerek. Biz bunu yapacağız. Gençlerin hiçbir sosyal faaliyet alanı yok. Sahalar var ama kullanımda değil. Yüzme havuzu kompleksleri yapılmalı. Gençler sosyal faaliyet alanları istiyor. AVM tarzı yatırımlar için girişimcileri ilçemize çekmeyi düşünüyorum. Büyük markaların kapısını çalarak ilçemize mağaza açmalarını isteyeceğiz.ayrıca Franchising sistemiyle çalışan firmaların Afşin’e şube açmaları için girişimlerde bulanacağız. Gerekirse bu yatırımları yapacak firmalara destek sağlayacağız. Bizim 3. bir caddemiz olmadı. İlçede ciddi bir kentsel dönüşüm çalışması yapmayı hedefliyoruz.

Biz hiçbir sorumluluktan kaçmadan ilçemize hizmet için mücadele edeceğiz. Neye talip olduğumuzun farkındayız. Bunun için tüm Afşin halkının oylarına talibiz. Yaşımız genç, enerjimiz güçlü.” (Muttalip Akkuş)   

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326