Debgici’den ilk açıklama!

AK Parti'nin Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı, Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu Üyesi Hayrettin Güngör oldu.

Debgici’den ilk açıklama!

Debgici’den ilk açıklama!

AK Parti'nin Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı, Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu Üyesi Hayrettin Güngör oldu.

24 Kasım 2018 Cumartesi 20:18

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'ndeki törende, AK Parti'nin Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayının Hayrettin Göngör olduğunu açıkladı.

AK Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kahramanmaraş'a bundan sonra yapılan hizmetlerin üzerine yenisini ekleyerek ilin çehresinin değiştirilmeye devam edileceğini dile getirerek, şunları kaydetti:

"Allah'ın izni ve vatandaşlarımızın da büyük teveccühüyle inşallah Büyükşehir Belediye Başkanı 31 Mart'ta seçilecektir. Hayrettin bey, hem Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreterliği hem de Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu Üyeliğiyle belediyelerle ilgili çıkan yönetmeliklerde emeği olan bir kişi. Bu manada profesyonel diyebileceğimiz birisi. Kentimize önemli katkısı olacak. Aynı zamanda bir dönem Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bir dönem de müsteşar yardımcılığı görevinde bulundu. Bu donanımını ve bu birikimini belediyecilik alanında pratiğe dökecek. İnşallah şehrimize güzel katkıları olacak diye hep beraber bekliyoruz." 

Kahramanmaraş Tarih Kültür ve Turizm Platform Başkanı Ahmet Kolutek ise siyasi iradeyle gelenin siyasi iradeyle gittiğini söyledi.

Mevcut belediye başkanı Fatih Mehmet Erkoç'un kente güzel hizmetler yaptığını dile getiren Kolutek, bundan sonra gelen belediye başkan adayının da seçildiği zaman memlekete güzel hizmetleri olacağını umduğunu belirtti.

Aday gösterilen Hayrettin Güngör'ün de belediyecilik alanında bir takım çalışmalarının bulunduğunu dile getiren Kolutek, "Siyasi partilerde ana belirleyici unsur o siyasi partilerin liderleridir. Liderlerin görüşlerine saygı duymak lazım. Kahramanmaraş'a daha yapılacak daha çok işler var. İnşallah Fatih Erkoç beyin bıraktığı yerden, aynı güzel hizmetleri, seçilecek olan belediye başkanımızdan da bekliyoruz." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326