Deva Partisi İlçe Kongrelerine Hız Kesmeden Devam Ediyor

Deva Partisi Kahramanmaraş teşkilatı ilçe kongrelerine hız kesmeden devam ediyor.

Deva Partisi İlçe Kongrelerine Hız Kesmeden Devam Ediyor

Deva Partisi İlçe Kongrelerine Hız Kesmeden Devam Ediyor

Deva Partisi Kahramanmaraş teşkilatı ilçe kongrelerine hız kesmeden devam ediyor.

03 Mart 2021 Çarşamba 11:43

DEVA Partisi Kahramanmaraş'ta dördüncü kongresini Nurhak İlçesi'nde gerçekleştirdi.

Nurhak İlçe Başkanlığı'nda gerçekleştirilen Nurhak 1.Olağan İlçe kongresine; Nurhak Belediye Başkanı İlhami Bozan, Deva Partisi Kahramanmaraş Kurucu İl Başkanı Uzm.Dr.İrfan Karatutlu, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Salih Dökme, Elbistan İlçe Başkanı Av.Muhammed Şahin, Türkoğlu İlçe Başkanı Av.Kazım Kuncan, Onikişubat İlçe Başkanı Ali İhsan Etli, Afşin İlçe Başkanı Mevlüt Kır, Çağlayancerit İlçe Başkanı Küçük Mehmet Yıldızlı, İl ve ilçelerden Yönetim Kurulu Üyeleri, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda davetli ve partili katıldı.

Kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın kongreye gönderdiği özel mesaj davetlilere okunarak başladı.

Kongrenin açılış konuşmasını Deva Partisi Nurhak İlçe Başkanı Ahmet Kurt yaptı. Daha sonra söz alan Deva Partisi Kahramanmaraş Kurucu İl Başkanı Uzm.Dr.İrfan Karatutlu: "Ülkemiz, gerek insan kaynakları gerekse doğal kaynakları açısından zengin bir ülke olmasına rağmen özellikle son beş yıldır kötü yönetilmesi nedeniyle gittikçe fakirleşmektedir. Zenginin daha zenginleştiği, fakirin daha fakirleştiği bir dönemdeyiz. Adil paylaşımın yolları tıkanıyor. İktidarın genel ve yereldeki sorumluları, hısım akrabaları üzerinden kurdukları şirketlerle, devlet imkânlarını sonuna kadar kullanmakta ve haksız zenginleşme sağlamaktadır. Bunlar sizin bizim paramız arkadaşlar? Biz adalet diyoruz. Aynı suçu işleyen iktidar yanlısına farklı, muhalefettekine farklı adli muamele anlayışını kabul etmiyoruz. Adaletin, tutuklama ve gözaltı uygulamasını bir tehdit ve şantaj unsuru olarak kullanmasını istemiyoruz. Asıl olan tutuksuz yargılamadır. KHK ile kamudan atılan ve suçsuzluğu yargı tarafından da onaylanan insanlarımızın bir an önce görevlerine iadeleri sağlanmalıdır. Biz özgürlük diyoruz. Herkesin aynı düşüncede olması gerekmiyor. Hakaret ve şiddet içermeyen her türlü farklı fikirlerin bizim için zenginlik olduğuna inanıyoruz. Biz eşitlik diyoruz. Üniversiteyi bitiren binlerce gencimizin önü KPSS sonrası mülakat denilen haksız sınavlarla önlerinin kesilmesini istemiyoruz. Bizler tüm gelişmiş demokrasilerde olan, adil, özgür ve eşit insanların yaşadığı bir ülke hayal ediyoruz. Çabamız bunun için. Bu çaba için bugün Nurhak’tayız. Dün Ekinözü, Türkoğlu, Dulkadiroğlu’nda yarın Çağlayancerit, Elbistan, Afşin ve Onikişubat ilçelerimizde göstereceğiz. Haklı taleplerimizi sonuna kadar savunacağız. Bize fitneci, hain, hatta terörist yakıştırsanız da sizlere ayna tutmaya devam edeceğiz. Nurhak’ın devası hazır, Kahramanmaraş’ın Deva'sı hazır, Türkiye’nin Deva'sı hazır. Kongremizin hayırlı olmasını diliyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

Ardından divan oluşturularak seçime geçildi. Divan başkanlığını Av.Samet Kısacık, Divan başkan yardımcılığını Av.Ahmet Karayağlı, Katip üyeliğini ise Selahattin Hamzaoğlu'nun yaptığı seçimde oyların tamamını alan Ahmet Kurt resmi olarak Deva Partisi Nurhak İlçe Başkanı seçildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326