Edeler diyarı öğrenciler için dağları aştı!

Kahramanmaraş'ta faaliyet yürüten Edeler Diyarı Derneği, hayır severlerin yardımıyla topladığı kışlık giyecek ve ayakkabıları kırsal bölgelerdeki çocuklara dağıttı.

Edeler diyarı öğrenciler için dağları aştı!

Edeler diyarı öğrenciler için dağları aştı!

Kahramanmaraş'ta faaliyet yürüten Edeler Diyarı Derneği, hayır severlerin yardımıyla topladığı kışlık giyecek ve ayakkabıları kırsal bölgelerdeki çocuklara dağıttı.

19 Ocak 2019 Cumartesi 13:01

Çocuklar Gülsün’ Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında öğrencilere ulaştırılmak üzere Kahramanlar Of Road Kulübü araçlarına yüklenen paketler zorlu bir yolculuğun ardından Başdervişli Mahallesi'nde eğitim gören öğrencilere karne gününde verildi.

Projeyle ilgili bilgi veren Edeler Diyarı Derneği Başkanı Şeref Dere şunları söyledi:

"Çocuklar Gülsün Diye "  Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında Edeler Diyarı Derneği olarak Kahramanmaraş 'ın dezavantajı okullarından biri olan Başdervişli İlkokulu ve Ortaokuluna çıkmak üzere Kahramanlar Ofroad Kulübü ile birlikte Zorlu Kış şartlarına rağmen yola koyulduk. Yedikuyular Mevkine geldiğimizde çığ düşmesi sonucu yol kapalı olduğu için Beşenli tarafından Başdervişliye ulaşmaya çalıştık. 

4 Saatlik zorlu bir yolculuk sonrası Başdervişliye ulaştık.  2018-2019 Eğitim öğretim yılının yarıyıl karneleri bugün dağıtılırken bizde yavrularımızın bu özel gününde yanlarında olduk. Kayseri'de ticari hayatına devam eden Kahramanmaraş/ Göksun ilçemizden bir İş Adamı abimiz tarafından 151 Adet Bot ve Montu, Kahramanmaraş 'ta bir giyim firmamız tarafından 151 Adet Eşofman Takımını, Şırnak 'ta Asker bir kardeşimiz tarafından gönderilen  Eldivenleri , 17 Adet Sırt çantasını okulda olan çocuklara takdim ettik. Diğerlerini çocuklara verilmek üzere Okul idaresine teslim edildi. Çocukların gözlerindeki mutluluk anlatılmaz yaşanır.

Çocukların iyi ki varsınız, Sizi hiç unutmayacağız gibi söylemleri bizleri duygulandırdı. Bu organizasyonda büyük emekleri olan Edeler Diyarı Derneği Kadın Komisyonu Başkanımız Fatma Berber ayrıca teşekkür ederiz.  Bu organizasyonda bizleri zor koşullarda Başdervişliye ulaştıran Kahramanlar Offroad Kulübü Başkanı Sercan Özçimen ve ekip arkadaşlarına teşekkür ederiz. Etkinlik sonrası o sıcak yuvasını açarak bizleri ağırlayan Bekir Çavdar abimize ve eşinede ayrıca teşekkür ederiz. Bir sonraki gideceğimiz Baydemirli ilk ve Ortaokulunuz için kolları sıvadık. Sizinde desteklerinizi bekliyoruz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326