Elbistan'ın çilesi bitmiyor!

Kahraman şehir Kahramanmaraş’ın 101. Kurtuluş yıl dönümünü kutladığımız şu günlerde termik santralden dolayı siyah kar yağan Elbistan ilçesinin çilesi bitmiyor.

Elbistan'ın çilesi bitmiyor!

Elbistan'ın çilesi bitmiyor!

Kahraman şehir Kahramanmaraş’ın 101. Kurtuluş yıl dönümünü kutladığımız şu günlerde termik santralden dolayı siyah kar yağan Elbistan ilçesinin çilesi bitmiyor.

22 Şubat 2021 Pazartesi 11:03

Ak Parti'li Elbistan Belediyesi tarafından ranta kurban edilmek istenen Taşburun, Yeşilyurt, Kızılcaoba, Karaelbistan mahallelerinde; şehir katillerinin karşılarında elif gibi dimdik, cesur, korkusuz bir şekilde duran İYİ Parti Teşkilatı ve İYİ Parti Meclis üyeleri vardır.

Bu hainlik karşısında susmayan ve ranta boyun eğmeyen teşkilatımız, belediyedeki işleri engellenerek yıldırılmaya çalışılmaktadır. Bu çığırtkanlığı ve bu hadsizliği bizlere reva gören, geçmişini unutmuş olan Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz’dür..

Elbistan Belediyesinin değerli İYİ Parti Meclis üyesi Taylan Özgür Çetin Bey’in, "Ekmeğimle namusumla, şerefimle oynayanın hayatıyla oynarım." sözleri üzerine Elbistan'ın atanmış Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz; kıymetli Meclis üyemizi mahkemeye vermiştir. Mehmet Gürbüz’ün bu davranışından anlıyoruz ki Elbistan’a hizmeti unutmuş, memleketlisine zehir solutan, memleketi ranta gebe bırakmış olan bu zat; insanların ekmeğiyle, şerefiyle oynamaya başlamıştır. Taylan Özgür Çetin harita mühendisidir. Onu meclisten uzak tutmaya çalışarak yapmış oldukları rant operasyonunu ve Elbistan’a yapılan eziyeti saklamaya çalışmaktadır.

"Demirtaş'a özgürlük mücadelesi verenlerin yerel ayakları" şeklindeki cümlesiyle ne söylediğini kulakları duymayan Elbistan’a atanmış Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz'e

Oslo'da ve Dolmabahçe’de Elbistanlı Mahir Ünal’ın görüşmesini,

Diyarbakır’da megri megri çığırtkanlığını,

Haburda lahmacunlarla davulla zurnayla karşılananları çadır mahkemelerinde beraat ettirilenleri,

Belediye seçimi için MİT'in dahi bulamadığı Osman Öcalan'ı TRT'de konuşturanların kim olduğunu hatırlatmak isteriz.

Bunları arkada bırakarak, İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu ve Savunma Bakanı Hulisi Akar’ın Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i ziyaret ederek beraber birlik pozu vermiş ve Genel Başkanımıza operasyonlar hakkında bilgi verilmişken Elbistan’ın atanmış Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, Teşkilatımızı hedef göstererek bütün terör örgütlerine karşı hükümeti ve muhalefeti ile birleşmiş olan Türk milletini ayrıştırarak, bölmeye çalışmaktadır.

Bu kendini bilmezliğe ,hadsizliğe Akp Genel Merkezi bir şey yapar mı bilemiyoruz ama İYİ Parti Teşkilatı olarak bizler sessiz kalmayacağımızı ve bu olayı şiddetle kınadığımızı bildirmek isteriz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326