Erdoğan son noktayı koydu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, hızlı tren hattının Kahramanmaraş’tan geçim geçmeyeceği ile ilgili açıklama yaptı.

Erdoğan son noktayı koydu!

Erdoğan son noktayı koydu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, hızlı tren hattının Kahramanmaraş’tan geçim geçmeyeceği ile ilgili açıklama yaptı.

28 Ocak 2019 Pazartesi 12:13

Erdoğan, hızlı trenin Nurdağı üzerinden Kahramanmaraş'a bağlanacağını açıkladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gaziantep-Osmaniye-Adana-Mersin Hızlı tren projesi ile ilgili ise konuşmasında, "Projemizin inşası, etap etap devam ediyor bu hızlı tren hattına Nurdağı üzerinden Kahramanmaraş’a da bağlıyoruz. Ayrıca Şanlıurfa Gaziantep hızlı tren projesinde etüt çalışmalarında sürüyor. Bir başka önemli ulaşım projemiz gazi ray hem metro standartlarında hem hiç bulaşma hem hızlı tren bağlantısıyla uluslararası ulaşıma hizmet edecek. Günde 358 bin yolcunun taşınmasını sağlayacak, 16 istasyonlu olarak devam ediyor. Bu CHP’nin yapacağı iş değil bu bizim yaptıklarımız" ifadelerini kullandı.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
abdulbaki günışığı 5 yıl önce

cumhurbaşkanı doğru söylüyor. nurdağı maraşın bir ilçesi ya, bunu sadece maraşlı bilmiyor. nurdağından maraşa el sallayacak hızlı tren, bizlerde bu yalanlara inanacağız. milletvekili diye seçtiğimiz tenekeler, kendi halkını aldatmaya devam ediyor.basit bir havaalanını dahi bitiremediler. geç hızlı tren yalanını, artık maraşlı bu yalanlara inanmaz. siz önce onbeş temmuz şehitlerinin akrabalarına verdiğiniz idam cezası sözünü tutunuz.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326