Erkoç’tan Yerel Yönetimler Dersi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Pazarcık Meslek Yüksek Okulu’nda yerel yönetimler öğrencileri ile bir araya geldi.

Erkoç’tan Yerel Yönetimler Dersi

Erkoç’tan Yerel Yönetimler Dersi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Pazarcık Meslek Yüksek Okulu’nda yerel yönetimler öğrencileri ile bir araya geldi.

06 Aralık 2018 Perşembe 18:34

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Pazarcık Meslek Yüksek Okulu’nda yeni atanan Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Fethi Yanardağ’a hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Erkoç, daha sonra da öğrencilerle biraya gelerek yerel yönetimler üzerine sohbet ederek öğrencilerin sorularını cevaplandırdı.

Kürsüye ilk gelen Pazarcık meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Fethi Yanardağ, 2,5 yıl gibi bir zaman diliminde Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ile birlikte çalışma imkanı olduğunu ifade ederek bundan dolayı teşekkür etti.

Daha sonra kürsüye gelen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, öğrencilerin bu ülkenin geleceği için çok önemli olduğunu ifade ederek, kendilerini en iyi ve en donanımlı şekilde yetiştirmeleri gerektiğini söyledi.

Başkan Erkoç, Türkiye’nin zengin yer altı kaynakları olmadığını ve en büyük sermayesinin beşeri sermaye olduğuna işaret ederek Türkiye’nin en iyi en donanımlı yetişmiş kalifiye insanlara ihtiyacı olduğunu söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı olarak yaptığı hizmetlerden örnekler sunan Başkan Erkoç, Kahramanmaraş’ı daha yaşanılabilir bir hale getirmek için gece gündüz demeden gayret ettiklerini söyledi.

Başkan Erkoç daha sonra öğrencilerin yerel yönetimler konusunda kendine yönelttiği soruları da cevaplandırdı.

Programın sonunda Pazarcık meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Fethi Yanardağ, Başkan Erkoç’a bir buket çiçek takdim ederek teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326